Wimbledon Live Kijken

Bam! Roland Garros is nog maar net voorbij of het gaat alweer los in het Verenigd Koninkrijk met Wimbledon. Plaats dus maar alvast een uitroepteken in je agenda, want je gaat genieten van maagdelijk witte tenues, aardbeiden en de beste spelers van de wereld. Kan titelverdediger Novak Djokovic weer werelds tennis laten zien of gooit Rafael Nadal roet in het eten? En nog belangrijker: waar kun je Wimbledon live kijken? We leggen het uit.

ZET IN & WIN!

 

Wimbledon live bij TOTO

Waar Wimbledon kijken? Bij TOTO natuurlijk! Zonder extra abonnement, advertenties of gezeur. We zenden zo'n beetje alle wedstrijden uit, zowel van het hoofdtoernooi als van de qualifiers. Zo werkt het:

  1. Log in op je TOTO-account. Heb je deze nog niet? Registreer je hier.

  2. Zorg ervoor dat je in de laatste 24 uur bij TOTO hebt gespeeld.

  3. Ga naar de tennis en klik bovenaan op het video-icoontje.

  4. Het streamen kan beginnen!

Waar kun je Wimbledon live op TV kijken?

Wat zijn de beste zenders om te zorgen voor vierkante ogen tijdens dit toernooi? Nou, dan ben je bij Eurosport aan het juiste adres. Eurosport heeft namelijk de live uitzendrechten van het Wimbledon-tennistoernooi in 2023 voor Nederland op de kop weten te tikken.

Heb je een sociaal leven en daardoor geen zin/geen tijd om iedere wedstrijd live te bekijken? Check dan op Ziggo Sport de samenvattingen, wedstrijden, uitslagen en hoogtepunten van het Engelse toernooi.

Waar kun je Wimbledon live streamen?

Waar heb je de beste streams voor Wimbledon 2023? Naast TOTO zijn er nog enkele andere plekken waar je Wimbledon kunt streamen. Stream het toernooi bij streamingsdienst Discovery+. Als onderdeel van Eurosport hebben ze alle streamingsrechten verworden. Daardoor kun je hier zo'n beetje iedere minuut van het ATP Wimbledon bekijken, inclusief natuurlijk de finale. Zo simpel is het dus.

Wimbledon 2023: wie, wat, hoe waar?

Van 3 juli 2023 t/m 16 juli 2023 is het zover genieten we van de beste gras competitie. Op het oudste tennistoernooi ter wereld komen de beste spelers en speelsters van het enkelspel en dubbelspel in actie. De favorieten bij de mannen en de vrouwen hangt natuurlijk altijd van de vorm van de dag en van eventuele blessures. Maar namen zoals Alcaraz, Djokovic, Ruud of Swiatek, Sabalenka, Rybakina kunnen toch wel hoge ogen gaan slaan.

Benieuwd naar de lotingen? Check dan onze speelschema pagina.