Eredivisievoetbal kijken in 2023

Zo! Zin in een potje live Eredivisie kijken? Mooi, wij ook. Knal die smart-tv aan, maar check eerst even deze pagina. Want het kan soms een klein doolhof zijn om te weten te komen waar je de Eredivisie live kijkt, of de Keuken Kampioen Divisie, of Europees voetbal. Enfin, we hebben alles uitgezocht. Op deze pagina leggen we uit waar je moet zijn voor Nederlands voetbal, de Europese wedstrijden en de TOTO KNVB Beker.

ZET IN & WIN!

Waar kun je Eredivisie live kijken?

Jouw favoriete club supporten in je joggingsbroek op de bank in het weekend? We geven je groot gelijk. Zoiets noemen wij een droomweekend. Lege agenda, telefoon op stil en ongestoord genieten van Eredivisie live voetbal. Ja, soms ben je zelfs in staat om naar ene tweede divisie wedstrijd of college football in Amerika te kijken. Zolang je maar kunt ontspannen.

Laten we beginnen bij de Eredivisie. Voor Eredivisie kijken moet je tegenwoordig bij tv aanbieder ESPN zijn. Ja, de uitzendingen van live voetbal zijn de laatste tijd nogal eens verwisseld tussen verschillende tv zenders. Maar zoals het er nu naar uitziet blijft het nog wel even bij ESPN. Je kunt voor al het Nederlandse voetbal terecht bij ESPN: Eredivisie, Vrouwen Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker.

Dan is er ook nog ESPN Compleet. Bij ESPN Compleet kijk je ook Amerikaans honkbal in de MLB, ijshockey in de NHL en American Football in de NFL. In het basispakket zit alles voor een vast bedrag per maand en het is maandelijks opzegbaar. Als je dus echt een lekkere sportfanaat bent (of geen zin hebt van de bank af te komen), zit je hier goed.

Waar kun je Europees voetbal live kijken?

Voor Europees voetbal moeten we met de smart-tv zappen naar verschillende zenders. Nee, het wordt ons bijna nooit gemakkelijk gemaakt. We zetten de zenders even kort op een rijtje, dan hoef jij niet meer verder te zoeken:

Premier League kijken via KPN

Ben je aangesloten bij KPN en wil je graag Engels voetbal op tv kijken? Dan kan dat via Viaplay. Je kunt via KPN een abonnement afsluiten op deze betaalzender voor dit seizoen, zodat je – weliswaar tegen extra kosten – alle duels van je favoriete clubs kunt volgen. Indien je zo’n abonnement afsluit, zal het Viaplay kanaal op je televisie geopend worden.

Champions League

Iedereen met een tv-abonnement kan de Champions League volgen RTL 7. Ze mogen alleen maar 1 wedstrijd per avond uitzenden. Worden er meer gespeeld en wil je alle Champions League wedstrijden checken? Dan kan je terecht bij Ziggo Sport.

Europa League en Conference League

Voor de Europa League en Conference League heeft Veronica de rechten. Alleen zijn er vaak (zeker in de groepsfase) meerdere wedstrijden tegelijk bezig, waardoor je niet alles kunt zien. Is dat een te groot gemis voor je? Dan kun je ESPN Compleet te nemen.

Via ESPN Compleet heb je vier zenders die de meeste wedstrijden in de Europa League en Conference League uitzenden. En dan natuurlijk ook nog alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker. Koop dan wel meteen 3 extra tv’s. Dan weet je zeker dat je alles kunt zien.

Via een livestream Eredivisie kijken

Helaas. Helaas. Geen van de aanbieders van sportweddenschappen mag op dit moment livestreams voor eredivisie voetbal aanbieden. Wij als TOTO hebben dus dikke pech. Maar je kunt natuurlijk wel livestream kijken op andere manieren. Bijvoorbeeld via interactieve tv. 😉

TOTO live streams

Ook al mogen we op dit moment geen Eredivisie live aanbieden, toch kun je bij ons zeker genieten van een lekker pakketje aan mooie competities. Het zijn er nogal wat, dus we benoemen voor er nu alleen even een aantal.

Bekijk de volgende competities via onze livestream:

  • Ligue 1

  • La Liga

  • Serie A

  • Bundesliga

  • De Belgische Topklasse

Dit is slechts een klein greepje uit ons grote aanbod van voetbalcompetities. Je kunt hier dus zeker je lol op. Maar als je van andere sporten houdt, ben je ook bij ons aan het goede adres. Eigenlijk hoef je helemaal nergens meer heen. We noemen ze nog heel even op.

Darts: Check bij ons zeker ook even live darten in de Premier League Darts. Hierin nemen 16 weken lang 8 topdarters van de PDC het tegen elkaar op, waaronder onze eigen dartkoning Michael van Gerwen. De winnaar neemt uiteindelijk zo’n dikke €300.000 mee naar huis dus je bent gegarandeerd van spektakel.

NBA basketbal: ook voor het beste basketbal ter wereld zit je bij ons goed. Je kunt bij TOTO alle NBA wedstrijden live meekijken.

Korte uitleg: zo werkt het kijken van voetbal bij ESPN watch via Canal Digitaal

Ben je de grootste sportfanaat die er bestaat? Of een iets minder grote fan, maar vind je het wel leuk om veel sport te kijken? Met ESPN Watch bij Canal Digitaal mis je geen enkele wedstrijd. Je kunt de hele dag door kijken, naar de beste wedstrijden uit binnen- en buitenland. Dan hebben we het hier over alle Nederlandse competities, maar ook de Europese wedstrijden in de Europa League en Conference League.

Maar ze hebben niet alleen voetbal. Voor een vast bedrag per maand kun jij genieten van de grootste Amerikaanse sportcompetities zoals de NBA, MLB, NHL en NFL. En je hebt ook toegang tot het laatste sportnieuws in ESPN Compleet Vandaag, Club TV en documentaires.

Hoe werkt het? Kies wat jij wilt zien en hoe je dat wilt bekijken (tv of app), vul jouw bestaande pakket aan met ESPN Compleet en klaar is Kees. Het Eredivisie live kijken kan nu beginnen. Zo, veel makkelijker kunnen we het echt niet uitleggen. 😉