Nottingham Forest

Bournemouth - Nottingham Forest: statistieken Premier League

Komende zondag staat Bournemouth tegen Nottingham Forest op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Bournemouth in het voordeel tegen Forest. Wat wordt het deze keer in het Vitality Stadium?

Bournemouth

Eerder dit seizoen won Bournemouth met 2-3 in Nottingham. In de afgelopen vijf Premier League-seizoenen zijn de ploegen elkaar tweemaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Bournemouth één keer en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Bournemouth op papier beter dan Forest. De ploeg uit Bournemouth won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. De ploeg uit Nottingham won tweemaal, verloor drie duels en speelde niet gelijk.

Bournemouth - Nottingham Forest
15.00, Vitality Stadium
Scheidsrechter, Rebecca Welch

Terugblik: Bournemouth wint onderlinge duels vaker dan Forest

De ploeg uit Bournemouth en The Tricky Trees troffen elkaar vanaf 2018 drie keer in de Premier League:
  • Er werden twaalf doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 4 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk negen goals. Dit is een gemiddelde van 3 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er dertien keer op goal geschoten, gemiddeld 4,33 keer per wedstrijd. The Tricky Trees schoten het vaakst op doel, namelijk zeven keer.
  • Viermaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 1,33. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

Bournemouth al een tijdje zonder winst

De ploeg van Andoni Iraola heeft het zwaar en kan de laatste drie duels geen overwinning boeken. De vorige competitiewedstrijd speelde Bournemouth gelijk tegen West Ham (1-1). De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen The Poppies twee duels, verloren tweemaal en speelden één keer gelijk. Bournemouth hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Bournemouth:

• maakte 29 doelpunten in 21 competitieduels, een gemiddelde van 1,38.
  • scoorde thuis elf keer en uit achttienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 67 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,19 keer per wedstrijd.