West Ham United

Crystal Palace - West Ham United: statistieken Premier League

Komende zaterdag staat Crystal Palace tegen West Ham United op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Palace in het voordeel tegen West Ham. Wat wordt het deze keer in Selhurst Park?

Crystal-Palace-fans

In de afgelopen vijf Premier League-seizoenen zijn de ploegen elkaar twaalfmaal tegengekomen. Van deze duels won de ploeg uit Londen vijfmaal, West Ham won er drie en vier keer was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Palace op papier beter dan West Ham. Palace won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. De ploeg uit Stratford won éénmaal, verloor drie duels en speelde éénmaal gelijk.

Crystal Palace - West Ham United
16.00, Selhurst Park

Terugkijkend: Palace wint meer onderlinge duels dan West Ham

De ploeg uit Londen en The Hammers troffen elkaar vanaf 2018 twaalf keer in de Premier League:
  • Er vielen 48 goals, gemiddeld 4 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk 24 goals. Dit is een gemiddelde van 2 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 47 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 3,92 schoten per wedstrijd. Spelers van Palace schoten het vaakst, namelijk 25 keer.
  • Zevenmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,58. West Ham scoorde met vier kopballen de meeste.

The Eagles scoren veel

The Glaziers scoorden de laatste vijf duels gemiddeld 2,8 doelpunten. De vorige competitiewedstrijd verloor Palace van Brentford met 1-2. De afgelopen vijf competitieduels won Palace drie wedstrijden, verloor éénmaal en speelde één keer gelijk. Palace hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Crystal Palace:

• maakte 58 doelpunten in 39 competitieduels, een gemiddelde van 1,49.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 37 van deze goals en uit 21 doelpunten.
  • spelers schoten 120 keer op goal, gemiddeld 3,08 keer per duel.

The Bubbles kleurloos

West Ham kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. Het vorige duel verloor West Ham van Villa. Het werd 1-2. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Stratford één wedstrijd, verloor driemaal en speelde één keer gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield West Ham de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats West Ham United:

• maakte 61 doelpunten in 39 competitieduels, een gemiddelde van 1,56.
  • scoorde thuis 32 keer en uit 29 keer.
  • de spelers schoten in totaal 96 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,46 keer per wedstrijd.