20.00
Helmond_Sport
Helmond Sport

FC Den Bosch - Helmond Sport: statistieken Keuken Kampioen Divisie

Aanstaande vrijdag speelt FC Den Bosch thuis tegen Helmond Sport in de 24e ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Helmond lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Den Bosch, maar zijn de Bosschenaren in Stadion De Vliert in betere vorm?

fc-den-bosch-fans

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Helmond. In het GS Staalwerken Stadion won Helmond met 1-0. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tienmaal tegen in de Keuken Kampioen Divisie. Van deze duels won de ploeg uit Den Bosch driemaal, de ploeg uit Helmond won er vier en drie keer was het gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Den Bosch het op papier beter: de ploeg won één keer, verloor één wedstrijd en speelde drie keer gelijk. Helmond won éénmaal, tweemaal verloren en tweemaal gelijkgespeeld.

FC Den Bosch - Helmond Sport
20.00, Stadion De Vliert

Terugkijkend: Helmond wint meer onderlinge duels dan Den Bosch

De ploeg uit Den Bosch en de Helmonders kwamen elkaar sinds 2018 elfmaal tegen in de Keuken Kampioen Divisie:
  • Er vielen 23 goals, gemiddeld 2,09 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk dertien goals. Dit is een gemiddelde van 1,18 per wedstrijd.

Den Bosch al een tijdje ongeslagen

De Bosschenaren kunnen verlies al een tijd voorkomen. De laatste vier wedstrijden won de club of speelde gelijk. Het vorige duel speelde Den Bosch gelijk tegen Telstar. Het werd 0-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de Bosschenaren één duel, verloren éénmaal en speelden drie keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Den Bosch de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats FC Den Bosch:

• maakte 24 doelpunten in 23 competitieduels, een gemiddelde van 1,04.
  • scoorde thuis vijftien keer en uit negenmaal.