West Ham United

Fulham - West Ham United: statistieken Premier League

Komende zaterdag staat Fulham tegen West Ham United op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. West Ham heeft historisch het overwicht maar Fulham lijkt in betere vorm. Kunnen The Bubbles dit doortrekken?

Craven-Cottage

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar achtmaal tegen in de Premier League. Van deze wedstrijden won Fulham twee keer, West Ham won er vijf en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Fulham op papier beter dan West Ham. De ploeg van manager Marco Silva won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. West Ham won tweemaal, verloor drie duels en speelde niet gelijk.

Fulham - West Ham United
16.00, Craven Cottage

Terugkijkend: West Ham wint meer onderlinge duels dan Fulham

De ploeg uit Fulham en The Hammers kwamen elkaar sinds 2018 achtmaal tegen in de Premier League:
  • Er werden negentien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,38 goals per duel.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk elf doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,38 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 60 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 7,5 schoten per wedstrijd. Spelers van West Ham schoten het vaakst, namelijk 32 keer.
  • Viermaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,5. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

The Cottagers kleurloos

The Cottagers geven laatste wedstrijden weinig richting. De vorige competitiewedstrijd speelde Fulham gelijk tegen Ipswich (1-1). De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen The Cottagers twee duels, verloren tweemaal en speelden één keer gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield Fulham de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Fulham:

• maakte 58 doelpunten in 41 competitieduels, een gemiddelde van 1,41.
  • scoorde thuis 33 keer en uit 25 keer.
  • de spelers schoten in totaal 130 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,17 keer per wedstrijd.