20.00
Willem_2
Willem II

Helmond Sport - Willem II: statistieken Keuken Kampioen Divisie

Komende vrijdag staat Helmond Sport tegen Willem II op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Willem II in het voordeel tegen Helmond. Wat wordt de uitkomst in het GS Staalwerken Stadion?

helmond-sport-stadion

Willem II won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in het Koning Willem II Stadion, met 4-1. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tweemaal tegen in de Keuken Kampioen Divisie. Deze wedstrijden werden allemaal gewonnen door Willem II.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Willem II op papier beter dan Helmond. De club uit Tilburg won drie keer, verloor twee wedstrijden en speelde nul keer gelijk. De formatie van Bob Peeters won tweemaal, verloor één duel en speelde tweemaal gelijk.

Helmond Sport - Willem II
20.00, GS Staalwerken Stadion
Scheidsrechter, Alex Bos

Terugkijkend: Willem II wint meer onderlinge duels dan Helmond

De formatie van Bob Peeters en de Tricolores troffen elkaar vanaf 2018 drie keer in de Keuken Kampioen Divisie:
  • Er werden vijftien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 5 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk negen doelpunten. Gemiddeld zijn dit 3 goals per duel.

De Helmonders kleurloos

De formatie van Bob Peeters kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. De vorige competitiewedstrijd verloor Helmond van Oss met 0-1. De afgelopen vijf competitieduels won de Helmondse ploeg twee wedstrijden, verloor éénmaal en speelde twee keer gelijk. Helmond hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Helmond Sport:

• scoorde 45 goals deze competitie in 31 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,45.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 29 van deze goals en uit zestien doelpunten.