Wolverhampton Wanderers

Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers: statistieken Premier League

Komende zaterdag staat Nottingham Forest tegen Wolverhampton Wanderers op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Wolverhampton lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Forest, maar zijn The Tricky Trees in City Ground in betere vorm?

Nottingham-Forest-fans

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar viermaal tegen in de Premier League. Wolverhampton won één wedstrijd en driemaal was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Forest op papier beter dan Wolverhampton. De ploeg uit Nottingham won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. De ploeg van manager Gary O'Neill won niet, verloor vijf duels en speelde niet gelijk.

Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers
16.00, City Ground
Scheidsrechter, Simon Hooper

Terugkijkend: Wolverhampton wint meer onderlinge duels dan Forest

De ploeg uit Nottingham en The Wolves kwamen elkaar sinds 2018 viermaal tegen in de Premier League:
  • Er vielen negen goals, gemiddeld 2,25 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de eerste helft, namelijk vijf goals. Dit is een gemiddelde van 1,25 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 21 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,25 schoten per wedstrijd. Spelers van Forest schoten het vaakst, namelijk vijftien keer.
  • Er werden twee goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,5. The Tricky Trees maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk tweemaal.

The Tricky Trees kleurloos

De ploeg uit Nottingham kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. Forest boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Southampton. Het werd 1-0. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Nottingham drie wedstrijden, verloor éénmaal en speelde één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Forest de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Nottingham Forest:

• maakte 51 doelpunten in 40 competitieduels, een gemiddelde van 1,27.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 28 van deze goals en uit 23 doelpunten.
  • spelers schoten 112 keer op goal, gemiddeld 2,8 keer per duel.

Spelerstats Nottingham Forest:

• Morgan Gibbs-White en Chris Wood zijn de topscorers van Forest deze competitie, met ieder één doelpunt.
  • Morgan Gibbs-White en Chris Wood scoorden ieder één keer met de rechtervoet.

Verliesreeks Wolverhampton

De ploeg uit Wolverhampton moet terugvechten. De club verloor de laatste vijf duels. De vorige competitiewedstrijd verloor Wolverhampton van Chelsea met 2-6. De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren The Wolves alles. Wolverhampton hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. De ploeg maakt gemiddeld evenveel doelpunten in beide helften.

Teamstats Wolverhampton Wanderers:

• maakte 52 doelpunten in 40 competitieduels, een gemiddelde van 1,3.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 28 van deze goals en uit 24 doelpunten.
  • spelers schoten 117 keer op goal, gemiddeld 2,92 keer per duel.