20.45
Udinese
Udinese

SS Lazio - Udinese: statistieken Serie A

Komende maandag staat SS Lazio tegen Udinese op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Lazio in het voordeel tegen Udinese. Wat wordt de uitkomst in Stadio Olimpico?

Lazio Roma

Lazio won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in Stadio Friuli, met 1-2. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tienmaal tegen in de Serie A. Van deze wedstrijden won Lazio vijf keer, Udinese won er één en vier keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De afgelopen vijf competitiewedstrijden lijken de resultaten van de twee clubs op elkaar: Lazio won twee keer en verloor drie keer. Udinese won één wedstrijd en verloor er één.

SS Lazio - Udinese
Serie A
20.45, Stadio Olimpico
Scheidsrechter, Gianluca Aureliano

Terugblik: Lazio wint onderlinge duels vaker dan Udinese

SS Lazio en de spelers van Udinese kwamen elkaar sinds 2018 elfmaal tegen in de Serie A:
  • Er werden 27 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,45 goals per duel.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk veertien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,27 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 50 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4,55 schoten per wedstrijd. Spelers van Lazio schoten het vaakst, namelijk 29 keer.
  • Driemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,27. Lazio scoorde met twee kopballen de meeste.

SS Lazio zonder richting

SS Lazio kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. Het vorige duel verloor Lazio van Milan. Het werd 0-1. De afgelopen vijf competitieduels won SS Lazio twee wedstrijden en verloor er drie In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Lazio de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft. Adam Marusic en Mattéo Guendouzi nemen de aankomende wedstrijd niet deel, vanwege een eerdere rode kaart.

Teamstats SS Lazio:

• scoorde 32 goals deze competitie in 27 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,19.
  • scoorde thuis dertien keer en uit negentienmaal.
  • spelers schoten 62 keer op goal, gemiddeld 2,3 keer per duel.

Spelerstats SS Lazio:

• Ciro Immobile is met zes goals de topscorer van de spelers van SS Lazio in deze competitie.
  • Valentín Castellanos maakte één goal uit een kopbal.
  • Gustav Isaksen maakte twee goals met de linkervoet.
  • Ciro Immobile scoorde zes keer met de rechtervoet.
  • Felipe Anderson gaf zes keer een assist.

De spelers van Udinese al een tijd zonder winst

Udinese heeft het moeilijk en kan de laatste drie wedstrijden geen overwinning boeken. De vorige competitiewedstrijd speelde Udinese gelijk tegen Salernitana (1-1). De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Udinese één duel, verloren éénmaal en speelden drie keer gelijk. Udinese hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Udinese:

• maakte 26 doelpunten in 27 competitieduels, een gemiddelde van 0,96.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden zeventien van deze goals en uit negen doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 85 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,15 keer per wedstrijd.