15.30
Freiburg
SC Freiburg

Werder Bremen - SC Freiburg: statistieken Bundesliga

Aanstaande zaterdag speelt Werder Bremen thuis tegen SC Freiburg in de 19e ronde van de Bundesliga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Freiburg in het voordeel tegen Werder. Welke uitslag levert het komende duel op?

Werder Bremen fans

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Freiburg. In het Europa-Park Stadion won Freiburg met 1-0. In de afgelopen vijf Bundesliga-seizoenen zijn de ploegen elkaar achtmaal tegengekomen. Iedere ploeg won tweemaal en vier wedstrijden eindigden met gelijke stand.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Freiburg op papier beter dan Werder. De ploeg uit Freiburg won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. Werder won tweemaal, verloor nul duels en speelde driemaal gelijk.

Werder Bremen - SC Freiburg
Bundesliga
15.30, wohninvest Weserstadion

Terugblik: Freiburg wint onderlinge duels vaker dan Werder

De ploeg uit Bremen en Der Breisgau-Brasilianer kwamen elkaar sinds 2018 negenmaal tegen in de Bundesliga:
  • Er werden achttien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk twaalf doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,33 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 77 keer op goal geschoten, gemiddeld 8,56 keer per wedstrijd. Spelers van Werder schoten het vaakst, namelijk 39 keer.
  • Er werden vier goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,44. Beide teams scoorden even vaak met een kopbal.

Werder al een tijdje ongeslagen

Die Grün-Weißen kunnen verlies al een tijd voorkomen. De laatste vijf wedstrijden won de club of speelde gelijk. De vorige competitiewedstrijd won Werder van Bayern met 1-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen Die Grün-Weißen twee duels en speelden er drie gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Werder de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Werder Bremen:

• maakte 25 doelpunten in achttien competitieduels, een gemiddelde van 1,39.
  • scoorde thuis vijftien keer en uit tienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 38 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,11 keer per wedstrijd.