31 augustus 2024
18.30
Manchester City

West Ham United - Manchester City: statistieken Premier League

Aanstaande zaterdag speelt West Ham United thuis tegen Manchester City in de 3e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Weet de ploeg uit Stratford de winstreeks van de ploeg van Pep Guardiola te doorbreken?

West-Ham-United

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar twaalfmaal tegen in de Premier League. City won tien wedstrijden en tweemaal was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert City op papier beter dan West Ham. De ploeg uit Manchester won vijf keer, verloor nul wedstrijden en speelde nul keer gelijk. De ploeg uit Stratford won tweemaal, verloor drie duels en speelde niet gelijk.

West Ham United - Manchester City
18.30, London Stadium
Scheidsrechter, Michael Oliver

Terugkijkend: City wint meer onderlinge duels dan West Ham

West Ham en The Citizens troffen elkaar vanaf 2018 twaalf keer in de Premier League:
  • Er werden 37 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 3,08 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk twintig goals. Dit is een gemiddelde van 1,67 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 81 keer op goal geschoten, gemiddeld 6,75 keer per wedstrijd. The Citizens schoten het vaakst op doel, namelijk 64 keer.
  • Viermaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,33. The Citizens maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk driemaal.

West Ham kleurloos

West Ham kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. West Ham boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Palace. Het werd 2-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen The Hammers twee duels en verloren er drie West Ham hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats West Ham United:

• scoorde 63 goals deze competitie in 40 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,57.
  • scoorde thuis 32 keer en uit 31 keer.
  • de spelers schoten in totaal 97 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,42 keer per wedstrijd.