Burnley
Burnley - Manchester United: statistieken Premier League
Aanstaande zaterdag speelt Burnley thuis tegen Manchester United in de 6e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt United in het voordeel tegen Burnley. Welke uitslag levert het komende duel op?
Brentford - Everton: statistieken Premier League
In de Premier League speelt Brentford tegen Everton. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Brentford in het voordeel tegen Everton. Wat wordt het deze keer in het Gtech Community Stadium?
Manchester City - Nottingham Forest: statistieken Premier League
Manchester City treft Nottingham Forest in Manchester voor de Premier League. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Kan de ploeg van Steve Cooper de winstreeks van The Citizens doorbreken? We zullen het zien in het Etihad Stadium.
Crystal-Palace-fans
Crystal Palace - Fulham: statistieken Premier League
In de Premier League speelt Crystal Palace tegen Fulham. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Palace in het voordeel tegen Fulham. Wat wordt de uitkomst in Selhurst Park?
Luton Town - Wolverhampton Wanderers: statistieken Premier League
In de Premier League speelt Luton Town tegen Wolverhampton Wanderers. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Zijn The Wolves in een betere vorm tegen de ploeg uit Luton Town in Kenilworth Road?