Crystal-Palace-fans
Crystal Palace - Burnley: statistieken Premier League
Aanstaande zaterdag speelt Crystal Palace thuis tegen Burnley in de 26e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Palace in het voordeel tegen Burnley. Wat wordt de uitkomst in Selhurst Park?
Aston Villa
Aston Villa - Nottingham Forest: statistieken Premier League
In de Premier League speelt Aston Villa tegen Nottingham Forest. Om jou op weg te helpen naar jouw misschien wel winnende weddenschap, hebben wij de statistieken van beide clubs verzameld. Villa lijkt in betere vorm tegen Forest, maar wie trekt er aan het langste eind in Villa Park?
Brighton & Hove Albion - Everton: statistieken Premier League
Brighton & Hove Albion treft Everton in Brighton voor de Premier League. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Everton heeft historisch het overwicht maar Brighton lijkt in betere vorm. Kunnen The Toffees dit doortrekken?
Manchester United - Fulham: statistieken Premier League
Aanstaande zaterdag speelt Manchester United thuis tegen Fulham in de 26e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kan de ploeg van manager Marco Silva de winstreeks van The Mancunians doorbreken? We zullen het zien in Old Trafford.
Liverpool-fans-Wembley
Liverpool - Luton Town: statistieken Premier League
Aanstaande woensdag speelt Liverpool thuis tegen Luton Town in de 26e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn The Reds in een betere vorm tegen de formatie van Rob Edwards in Anfield?