Crystal-Palace-fans
Crystal Palace - Aston Villa: statistieken Premier League
Aanstaande zondag speelt Crystal Palace thuis tegen Aston Villa in de 38e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Villa heeft historisch het overwicht maar Palace lijkt in betere vorm. Kunnen The Villians dit doortrekken?
Chelsea-vlaggen
Chelsea - Bournemouth: statistieken Premier League
Chelsea treft Bournemouth in Londen voor de Premier League. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Kan de ploeg uit Bournemouth de winstreeks van The Blues doorbreken? We zullen het zien in Stamford Bridge.
Burnley
Burnley - Nottingham Forest: statistieken Premier League
Burnley treft Nottingham Forest in Burnley voor de Premier League. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Zijn de spelers uit Burnley in een betere vorm tegen de ploeg uit Nottingham in Turf Moor?
Brighton & Hove Albion - Manchester United: statistieken Premier League
Brighton & Hove Albion treft Manchester United in Brighton voor de Premier League. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt United in het voordeel tegen Brighton. Welke uitslag levert het komende duel op?
Brentford - Newcastle United: statistieken Premier League
Brentford treft Newcastle United in Londen voor de Premier League. Wij hebben de cijfers naast elkaar gezet, om jouw weddenschappen beter te maken. Newcastle heeft historisch het overwicht maar Brentford lijkt in betere vorm. Kunnen The Magpies dit doortrekken?