Premier League kijken

De Premier League is de belangrijkste voetbalcompetitie van Engeland. Met topclubs als Manchester City, Arsenal, Chelsea, Liverpool en meer, is Premier League voetbal kijken een waar genot. Dit is ook in Nederland mogelijk, maar daarvoor ben je wel afhankelijk van betaalzender Viaplay die de rechten op de Engelse Premier League in bezit heeft. We vertellen je hier meer over hoe je het Engelse voetbal kunt volgen.

ZET IN & WIN!

Premier League live kijken

Om live Premier League te kijken ben je genoodzaakt een abonnement af te sluiten bij Viaplay. Daarmee krijg je toegang tot hun applicatie en kun je via een tablet, op mobiel of een tv-kanaal de wedstrijden volgen. De enige zender waarop alles van een Premier League seizoen in Nederland uitgezonden wordt is een betaalzender.

Vanuit het buitenland met een VPN naar wedstrijden van de Premier League kijken

Mocht je in het buitenland zitten en graag naar Premier League voetbal kijken, dan loop je al snel tegen het probleem aan dat je de melding krijgt 'content niet in jouw regio' beschikbaar. Dit komt doordat content is geblokkeerd buiten Nederland. Dit is eenvoudig op te lossen met een VPN. Die stel je in op Nederland en zo denkt het systeem dat je je in Nederland bevindt.

Premier League kijken via KPN

Ben je aangesloten bij KPN en wil je graag Engels voetbal op tv kijken? Dan kan dat via Viaplay. Je kunt via KPN een abonnement afsluiten op deze betaalzender voor dit seizoen, zodat je - weliswaar tegen extra kosten - alle duels van je favoriete clubs kunt volgen. Indien je zo'n abonnement afsluit, zal het Viaplay kanaal op je televisie geopend worden.

Waar kun je alle wedstrijden van Premier League-voetbal live kijken in 2023/24 op tv en met online stream?

Kijk je zowel graag een wedstrijd via televisie als je thuis bent alsook onderweg online? Dan is het natuurlijk prettig om alle middelen bij de hand te hebben. Viaplay is hierin je oplossing, zij kunnen je voorzien van een app op televisie en telefoon, zodat je altijd toegang tot de duels hebt. Bovendien kun je via hen ook naar films, series en meer kijken. Er is genoeg content beschikbaar. Is een duel in de Premier League uitgezonden en heb je het gemist, dan kan je het ook altijd weer terugkijken.

Ziggo Sport voetbal

Ziggo Sport besteedt vanzelfsprekend veel aandacht aan voetbal. Hoewel ze van diverse competities niet de rechten hebben om wedstrijden uit te zenden, kan je wel bij ze terecht voor analyses en nabesprekingen. Het enige nadeel is echter dat ze geregeld geen beelden bij de context hebben. Dit geldt dan voor competities als de Premier League. Van andere competities hebben ze wel de rechten. Denk dan aan La Liga, Ligue 1, Serie A, Champions League en meer. Ook zenden ze bekerduels uit, waardoor je van andere competities niets hoeft te missen.

Engels voetbal kijken op tv met Viaplay

Het hele seizoen lang geen wedstrijd in de Premier League missen? Het is mogelijk om via Viaplay alle duels te volgen. Bij een lidmaatschap zal het Viaplay kanaal op je televisie geopend worden, waardoor je het gehele seizoen kunt volgen. Gewoon vertrouwd op je televisie. Om dit te realiseren dien je een abonnement te activeren via Viaplay zelf of je televisieprovider.

Veelgestelde vragen

Waar kan je Premier League zien?

In Nederland is de Premier League te zien via de betaalzender Viaplay. Hiervoor dien je specifiek een Viaplay abonnement af te sluiten. Dit kan rechtstreeks bij hen, maar ook via de televisieprovider die je gebruikt.

Welke zender zendt Premier League uit?

Er is op de Nederlandse tv geen zender met uitzendrechten voor de Premier League, behalve betaalzender Viaplay. Wel kun je via de BBC One na afloop van de wedstrijden samenvattingen bekijken in het programma 'Match of the Day'.

Waar kan je gratis de Premier League kijken? Het is niet mogelijk om de Premier League gratis te kijken in Nederland. Althans, niet gehele duels. Wel kun je via BBC One samenvattingen kijken via het programma 'Match of the Day'.

Kan je op Ziggo Sport Premier League kijken? Nee, dit is momenteel niet mogelijk omdat Viaplay de rechten in bezit heeft. Dit sluit een terugkeer van de rechten naar Ziggo Sport in de toekomst niet uit.

Kan ik de Premier League kijken op TOTO.nl? Helaas is dit niet mogelijk vanwege de rechten.