Voorspelling Atalanta - Liverpool: maken de Engelsen het nog spannend in Bergamo?

Atalanta

Voorspelling Atalanta - Liverpool: maken de Engelsen het nog spannend in Bergamo?

Met een uitslag die in heel Europa de wenkbrauwen deed fronsen stuntte Atalanta vorige week bij Liverpool. Met 0-3 winnen op Anfield, dat is maar weinig ploegen gegeven. Kan Liverpool een week later de schade nog herstellen?

Atalanta - Liverpool
Europa League
18 april 2024, 21.00 uur
Gewiss Stadium, Bergamo (Ita)

De 0-3 nederlaag was een evenaring van de grootste nederlaag van Liverpool in eigen huis in Europees verband. Real Madrid won vorig jaar in de achtste finales van de Champions League met 2-5 en datzelfde Real was in de groepsfase van de Champions League in 2014 met 0-3 te sterk voor Liverpool. Atalanta schaarde zich dus naast De Koninklijke en op de ruime zege was weinig af te dingen. Liverpool legde een matige vertoning op de mat en de Italianen wonnen verdiend.

Op Anfield stonden vorige week vier Nederlanders aan de aftrap. Virgil van Dijk en Cody Gakpo bij Liverpool, Teun Koopmeiners en Marten de Roon bij de bezoekers. Ryan Gravenberch (Liverpool), Mitchell Bakker en Hans Hateboer begonnen op de bank en kwamen niet in actie. Een Oranje-getint duel dus, en ook bij de return verwachten we veel Nederlandse inbreng.

Voorspelling TOTO

Ook bij de ploeg van Jürgen Klopp, die ongetwijfeld had gehoopt in de return wat spelers rust te kunnen geven. Maar na de 0-3 nederlaag in de heenwedstrijd moet Liverpool vol aan de bak om de schade te herstellen. Terugkomen van een 3-0 achterstand zou een prestatie van formaat zijn. Maar we geven de Engelse ploeg best kans. Atalanta is geen wonderploeg, zo bleek ook afgelopen weekend toen thuis gelijk werd gespeeld tegen Hellas Verona. Zeker bij een snel doelpunt van Liverpool zal het nog een interessante wedstrijd worden. Scoren de Engelsen al in de eerste tien minuten? Er staat een heerlijke quotering van 5,5 tegenover!

WEDTIPS
Liverpool scoort in eerste 10 minuten > 5.50

Waar kun je Atalanta - Liverpool zien op tv?

De return in de kwartfinale van de Europa League tussen Atalanta en Liverpool wordt donderdagavond om 21.00 uur uitgezonden op Veronica.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?