Voorspelling Denemarken - Engeland: krijgen we minstens vier doelpunten in Frankfurt?

Het Deutsche Bank Park, stadion van Eintracht Frankfurt. Lees de voorspelling van Slowaijke tegen Roemenië..

Voorspelling Denemarken - Engeland: krijgen we minstens vier doelpunten in Frankfurt?

Zowel Engeland als Denemarken begon niet geweldig aan het EK 2024. Engeland rekende met de grootst mogelijke moeite af met Servië, de Denen morsten zelfs punten tegen Slovenië. En dus zijn de belangen in Frankfurt groot, als beide landen in een herhaling van de halve finale van het vorige EK tegenover elkaar staan!

Denemarken - Engeland
Poule C EK 2024
20 juni 2024, 18.00 uur
Deutsche Bank Park, Frankfurt

Het was een van de opmerkelijkste uitkomsten van de loting voor het EK 2024, deze reprise van de halve finale van het vorige toernooi. Op Wembley rekende Engeland toen na verlenging af met de verrassende Denen, die nog zo'n donkere start van het toernooi hadden gekend. Christian Eriksen kreeg in de eerste wedstrijd tegen Finland een hartaanval en moest op het veld gereanimeerd worden. Met succes, waarna zijn ploeg met enig fortuin de knock-outfase bereikte en bijna zelfs de finale.

TOTO-Oranje-EKCamping-Winactie-300x600

Drie jaar na het incident keerde Eriksen zondag terug op het Europees kampioenschap. En hoe. Alsof het zo moest zijn zette de middenvelder van Manchester United Denemarken na ruim een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong tegen Slovenië. Maar een écht sprookje werd het niet voor Eriksen en de Denen. Slovenië kwam diep in de tweede helft op gelijke hoogte en bezorgde de ploeg van Kasper Hjulmand een valse start op dit EK.

Engeland wendde zo'n valse start maar net af. Net als Denemarken kwamen de Engelsen tegen Servië rond het kwartier al op voorsprong. Jude Bellingham bekroonde een sterke openingsfase en kopte raak. Maar na dat goede begin viel Engeland ver terug. En mocht het uiteindelijk de handen dichtknijpen met de 1-0 overwinning. Net als de Denen overtuigden de Three Lions dus niet, maar was er in ieder geval qua punten nog een goede start.

Voorspelling TOTO

Daarmee ligt Engeland gewoon op koers voor de groepswinst. Zeker door de misstap van de Denen. Maar in de tweede wedstrijd zullen de Engelse supporters toch wat meer willen zijn van hun nationale ploeg, die overloopt van de kwaliteit. Wie het zich kan veroorloven spelers als Jack Graelish en Marcus Rashford thuis te laten, moet beter voor de dag kunnen komen dan de Engelsen tegen Servië deden. Het iets aanvallender ingestelde Denemarken is voor de ploeg van Gareth Southgate wellicht ook een betere tegenstander. We verwachten donderdag in Frankfurt doelpunten. Worden dat er minstens vier, dan pak je bijna vier keer je inleg!

WEDTIP

Aantal doelpunten +3,5 > 3.95

Waar kun je Denemarken - Engeland zien op tv?

Alle wedstrijden van het EK 2024 zijn te zien bij de NOS. De wedstrijd in Groep C tussen Denemarken en Engeland begint donderdagavond 20 juni om 18.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?