Voorspelling PSG - Borussia Dortmund: schiet Mbappé PSG opnieuw een ronde verder?

Het Parc des Princes in Parijs, thuishaven van Paris St. Germain en het Franse nationale team

Voorspelling PSG - Borussia Dortmund: schiet Mbappé PSG opnieuw een ronde verder?

Met een 1-0 voorsprong op zak reizen Donyell Malen en Ian Maatsen met Borussia Dortmund af naar Parijs voor de return in de halve finale van de Champions League tegen PSG. Lukt het de Oranje-internationals die voorsprong te verdedigen of stoten de Fransen door naar de finale?

PSG - Borussia Dortmund
Champions League
7 mei 2024, 21.00 uur
Parc des Princes, Parijs (Fra)

Hoewel de heenwedstrijd maar in 1-0 eindigden maakten Borussia Dortmund en PSG er een heerlijke eerste wedstrijd van. In een wedstrijd vol kansen was het uiteindelijk alleen Niclas Füllkrug die het net wist te vinden. Daarmee is er nog alles om voor te spelen tijdens de return in Parijs. Voor de Fransen begint het winnen van de Champions League zo langzamerhand een obsessie te worden. Sinds de overname in 2011 is de Cup met de grote oren het grote doel van de Parijzenaars. Het duurde bijna tien jaar voor PSG eindelijk de finale bereikte. Nadat zeven seizoenen op rij de achtste of de kwartfinale het eindstation was werd in 2020 de eindstrijd gehaald, waarin Bayern München met 1-0 te sterk bleek.

Voorspelling TOTO

Vier jaar later lonkt een nieuwe finaleplaats. Met Borussia Dortmund als tegenstander werd PSG vooraf gezien als grote favoriet voor deze halve finale. Maar de Duitsers bewezen vorige week in de heenwedstrijd een tegenstander om rekening mee te houden te zijn. Hoewel PSG in eigen huis in staat moet worden geacht de kleine achterstand om te draaien achten we BVB niet kansloos. Bij PSG zal veel afhangen van de vorm van Kylian Mbappé. In de heenwedstrijd gaf de sterspeler niet thuis. In de kwartfinales, toen Paris in de return op bezoek bij Barcelona ook een achterstand moest goedmaken, maakte Mbappé er twee. Net als in de terugwedstrijd in de achtste finales tegen Real Sociedad. Doet hij het ook in deze return? Je pakt er ruim 3,5 keer je inleg mee!

WEDTIP
Kylian Mbappé scoort twee keer of meer > 3.60

Waar kun je PSG - Borussia Dortmund zien op tv?

De return in de halve finales van de Champions League tussen PSG en Borussia Dortmund wordt dinsdagavond om 21.00 uur uitgezonden op RTL7.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?