Voorspelling Bayern München - Real Madrid: is de Koninklijke ook tegen Bayern weer op schot?

De eerste Champions League-finalist is bekend, tijd voor de tweede halve finale! Na de 2-2 tussen Bayern München en Real Madrid vorige week in de heenwedstrijd in Duitsland zijn de beste papieren uiteraard voor Real Madrid. Maar waren die dinsdagavond ook niet voor PSG?

Real Madrid - Bayern München
Champions League
8 mei, 21.00 uur
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid (Spa)

De 2-2 paste naadloos in deze doelpuntrijke Champions League. Alleen al in de acht kwartfinales werd 32 keer gescoord, en de overgebleven clubs maakten er ware voetbalgevechten van. In de heenwedstrijd van de halve finales maakten Bayern München en Real Madrid er ook weer een lekker potje van. Vinicius Junior zette de Spanjaarden in de eerste helft op 0-1, twee doelpunten binnen vier minuten (Sané, Kane) zorgden vlak na rust voor een ommekeer en opnieuw Vinicius bracht beide ploegen in de slotfase vanaf de strafschopstip weer in evenwicht.

Daarmee is er halverwege het tweeluik tussen de twee Europese grootmachten nog niets beslist. En is er nog alle kans op een all German final tussen Borussia Dortmund en Bayern München. Het zou een herhaling van de finale van 2013 zijn. Toen bezorgde Arjen Robben vlak voor tijd Bayern de Champions League. Toeval of niet: net als toen is de finale straks in juni in Londen op Wembley.

Voorspelling TOTO

Maar als gezegd heeft Real natuurlijk de beste papieren voor een plek in die finale. Natuurlijk heeft Bayern na de 2-2 in München nog alle kans. Maar De Koninklijke is in een uitstekende vorm. Sinds de bekernederlaag tegen Atlético Madrid in januari verloor de ploeg van Carlo Ancelotti geen wedstrijd meer in alle competities. En in thuiswedstrijden leed Real dit seizoen helemaal nog geen nederlaag. In de laatste vijf wedstrijden in het eigen Bernabéu scoorden de Madrilenen vijftien keer. In die reeks speelde Real onder andere tegen Manchester City en Barcelona. We kunnen zeggen dat de thuisploeg de laatste weken op schot is. Onze voorspelling? Opnieuw drie doelpunten voor de Real!

WEDTIP
Aantal doelpunten Real Madrid +2,5 > 3.15

Waar kun je Real Madrid - Bayern München zien op tv?

De return in de halve finales van de Champions League tussen Real Madrid en Bayern München wordt dinsdagavond om 21.00 uur uitgezonden op RTL7.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.