20.45
Torino
Torino

Empoli - Torino: statistieken Serie A

Komende zaterdag staat Empoli tegen Torino op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Torino in het voordeel tegen Empoli. Welke uitslag levert het komende duel op?

Empoli

Eerder dit seizoen won Torino met 1-0 in Turijn. In de afgelopen vijf Serie A-seizoenen zijn de ploegen elkaar zesmaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Empoli één keer, Torino won er twee en drie keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Torino op papier beter dan Empoli. Torino won twee keer, verloor één wedstrijd en speelde twee keer gelijk. Empoli won éénmaal, verloor vier duels en speelde niet gelijk.

Empoli - Torino
Serie A
20.45, Stadio Carlo Castellani
Scheidsrechter, Davide Massa

Terugkijkend: Torino wint meer onderlinge duels dan Empoli

Empoli en de spelers van Torino troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de Serie A:
  • Er vielen 23 goals, gemiddeld 3,29 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zestien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 2,29 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 39 keer op goal geschoten, gemiddeld 5,57 keer per wedstrijd. de spelers van Torino schoten het vaakst op doel, namelijk 22 keer.
  • Vijfmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,71. De spelers van Empoli maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk driemaal.

Verliesreeks Empoli

De spelers van Empoli moeten terugvechten. De club verloor de laatste vier duels. De vorige competitiewedstrijd verloor Empoli van Inter met 0-2. De afgelopen vijf competitieduels won Empoli één wedstrijd en verloor er vier Empoli hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Empoli:

• scoorde 22 goals deze competitie in 30 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,73.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden negen van deze goals en uit dertien doelpunten.
  • spelers schoten 83 keer op goal, gemiddeld 2,77 keer per duel.

Spelerstats Empoli:

• Szymon Zurkowski is de topscorer van Empoli deze competitie, met vier doelpunten.
  • Szymon Zurkowski scoorde tweemaal met het hoofd.
  • Szymon Zurkowski en Matteo Cancellieri maakten ieder één goal met de linkervoet.
  • M'Baye Niang scoorde drie keer met de rechtervoet.
  • Razvan Marin gaf twee keer een assist.