Voorspelling West Ham United - Bayer Leverkusen: champagnebenen bij de Duitsers of weer een makkelijke zege?

West-Ham-United

Voorspelling West Ham United - Bayer Leverkusen: champagnebenen bij de Duitsers of weer een makkelijke zege?

Met een klinkende 5-0 overwinning op Werder Bremen verzekerde Bayer Leverkusen zich zaterdag van de eerste landstitel uit de historie. En die werd goed gevierd, door supporters en spelers. Donderdag wacht in Londen de return in de kwartfinales van de Europa League tegen West Ham United. Hebben de Duitsers nog last van champagnebenen?

West Ham United - Bayer Leverkusen
Europa League
18 april 2024, 21.00 uur
Olympisch Stadion, Londen (Eng)

De heenwedstrijd won Leverkusen in de eigen BayArena met 2-0. Een uitslag die veel hoger uit had kunnen vallen. De ploeg van Xabi Alonso speelde West Ham van de mat. Leverkusen deed meer doelpogingen (33) dan het percentage balbezit van de Engelse opponent (27), maar scoorde pas in de laatste tien minuten twee keer. Het is een klein wonder dat West Ham na de heenwedstrijd nog mag dromen van de halve finales.

De hoop bij de ploeg van David Moyes zal 'm ook zitten in het feest dat deze week in Leverkusen gevierd werd. Bij de kersverse Deutsche Meister zal het kampioenschap en bijbehorend feest ongetwijfeld gevoeld worden. Maar Leverkusen ligt op koers voor een unieke treble en moet ook een halve week na het bijzondere kampioenschap worden geacht de 2-0 voorsprong met succes te verdedigen.

Voorspelling TOTO

De overmacht in de eerste wedstrijd was zo groot dat zelfs met champagnebenen Bayer Leverkusen de favoriet voor de winst is. West Ham kende daarbij bepaald geen goede generale. Afgelopen weekend verloren The Hammers met 0-2 van Fulham. Wij gaan voor een overwinning voor Leverkusen en verwachten daarbij wel dat de Duitsers een tegengoal incasseren.

WEDTIPS
Correct score combinatie Bayer wint met 1-2, 1-3 of 1-4 > 4.25

Waar kun je Bayer Leverkusen - West Ham United zien op tv?

De heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League tussen Bayer Leverkusen en West Ham United wordt donderdagavond om 21.00 uur uitgezonden op ESPN 4.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?