Gratis livestream Jupiler Pro League kijken

Livestreams TOTO Sport

De Belgische Jupiler Pro League is de hoogste voetbalcompetitie bij onze zuiderburen en deze is razend interessant om te volgen. Niet alleen zijn er met grote regelmaat Nederlandse trainers en spelers actief, de wedstrijden zijn doorgaans van een hoog niveau en er lopen veel talenten rond bij bekende clubs als Royal Antwerp, Club Brugge, Anderlecht en Genk. Met de kampioenschapsronde en de play-offs staat het slot bovendien ieder jaar garant voor spektakel.

Gebruik de onderstaande button om live te kijken naar wedstrijden in de Jupiler Pro League:

Stream Jupiler Pro League

Stream de Belgische Jupiler Pro League gratis bij TOTO

De hoogste afdeling in het Belgische voetbal wordt ook wel de Eerste klasse A genoemd. Er nemen ieder jaar bij aanvang zestien ploegen deel aan de competitie, die na 30 wedstrijden opnieuw worden onderverdeeld in drie poules. De eerste groep speelt voor het kampioenschap, de tweede groep voor een laatste kans op Europees voetbal en de laatste groep om degradatie te ontlopen.

Het is niet zo dat de punten uit deze eerste 30 wedstrijden voor niets behaald worden, want na de herindeling worden deze gehalveerd, waardoor het nog wel degelijk loont om een goede seizoensstart te hebben. Wil je niets missen van de reguliere competitie en de Belgische play-offs? Volg dan alle wedstrijden van de Belgische Pro League via onze livestreams!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan of log in bij TOTO.

  • Ga naar ons voetbal sportsbook.

  • Klik bovenaan op ‘Streaming’ en kies 'Jupiler Pro League'.

  • Het kijken kan beginnen!

Jupiler Pro League - Bekijk Belgisch topvoetbal live!

Niets missen van de spannende Belgische Jupiler Pro League? Bij TOTO kun je iedere week de verrichtingen van de beste ploegen die er in België te vinden zijn volgen. Alle wedstrijden in de reguliere competitie kun je hier volgen. Als de lente aanbreekt en het in de play-offs nog eens extra spannend gaat worden, hoef je echter ook niets te missen. Naast alle wedstrijden uit het Belgische voetbal kun je overigens ook alle andere Europese en internationale top competities zoals de UEFA Champions League hier volgen.

Speel mee met de Jupiler Pro League

Om nooit meer een wedstrijd te hoeven missen van de Belgische Jupiler Pro League moet je bij TOTO zijn. In plaats van dat je een betaald sportkanaal nodig hebt, kun je met een gratis stream alles op ons platform volgen. Hier kun je niet alleen de spannendste ontmoetingen tussen de beste clubs in België rechtstreeks kijken, je kunt er ook (live) op inzetten. Benieuwd naar de TOTO voorspellingen? Die vind je hier! Ontdek nu het grote aanbod aan livestreams en weddenschappen voor het Belgische voetbal door bij TOTO in te loggen!

Stream Jupiler Pro League