Alles over LaLiga live kijken

Een potje Spaans voetbal live bekijken: waar moet je dan zijn? Zoals we weten gaat de Spaanse competitie onder verschillende namen door het leven: LaLiga, Primera División, LaLiga EA Sports. Deze competitie is de thuishaven van verschillende topclubs zoals Real Madrid, Atlético Madrid en FC Barcelona. We snappen dus dat je deze competitie op je gemakkie live wilt bekijken. Geen zorgen, op deze pagina leggen we je er alles over uit.

ZET IN & WIN!

Waar kun je LaLiga seizoen 2022/2023 kijken?

Op zoek naar een adresje om de Spaanse topspelers aan het werk te zien? Dan ben je bij Ziggo Sport aan het juiste adres. Hier kijk je live de alle wedstrijden uit LaLiga EA Sports, zoals de competitie officieel heet. Je ziet hier de wedstrijden van grootheden zoals FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid. Maar ook 'mindere' goden zoals Real Betis, Real Sociedad, Sevilla en Valencia komen aan bod. Jouw favo club kun je dus zeker zien!

Hoe werkt het? Veel simpeler kunnen we het niet maken: schakel naar kanaal 14 en klaar is Kees. Deze zender is trouwens gratis voor Ziggo klanten. Wil je veel meer LaLiga-wedstrijden zien? De uitzendrechten zijn recent tot en met 2029 verlengd, dus je bent sowieso nog verzekerd van een aantal jaar Spaans voetbal op deze zender, mét legendarische commentator Sierd de Vos.

LaLiga live streamen bij TOTO

Kijk je liever de LaLiga via een livestream? Dan ben je op onze website helemaal op je plek. Bij TOTO streamen we alle LaLiga wedstrijden, inclusief commentaar. Zo werkt het:

  1. Log in op je TOTO-account. Heb je deze nog niet? Registreer je hier.

  2. Zorg ervoor dat je in de laatste 24 uur bij TOTO hebt gespeeld.

  3. Ga naar ons Sportsbook, klik op het video icoontje en je het streamen kan beginnen!

Wat kun je nog meer Live streamen bij TOTO?

Wij zijn natuurlijk niet voor één gat te vangen, nee zeker niet. Daarom is LaLiga niet de enige competitie die je bij ons kunt bekijken. Check bij TOTO ook de Ligue 1, Serie A, Bundesliga, Belgische topklasse. Deze competities kijken werkt op dezelfde manier als het live streamen van LaLiga.

Af en toe zin om toch iets anders te bekijken dan alleen maar voetbal. We snappen het, verandering van spijs doet eten. Maar ook dan ben je bij ons helemaal op het juiste plekkie. Zo zenden wij ook de meeste dartstoernooien uit en kun je bij ons genieten van de beste basketballers ter wereld in de NBA. Waar wacht je nog op?

Waar kun je de Europees voetbal live kijken?

Kijken naar de Champions League werkt iets anders dan bij het kijken naar LaLiga. Hoe? De verschillende Europese competities worden op verschillende zenders uitgezonden. Je zult je afstandsbediening dus bij de hand moeten houden.

Champions league

Het toernooi der toernooien: de Champions League. Volgens alle statistieken het beste clubtoernooi ter wereld. Iedereen met een tv-abonnement kan het Champions League toernooi volgen via RTL 7. Ze mogen alleen maar 1 wedstrijd per avond uitzenden. Worden er meer gespeeld en wil je alle Champions League wedstrijden checken? Dan kan je terecht bij Ziggo Sport om je favo club en alle doelpunten je zien.

Europa League en Europa Conference League

Voor wedstrijden en uitslagen in de Europa League en Conference League moet je op een andere zender zijn dan de Champions League. Hiervoor is het zaak naar Veronica te zappen. Ze kunnen echter niet iedere wedstrijd uitzenden, omdat er vaak meerdere wedstrijden tegelijk zijn. Is dit toch niet voldoende voor je? Dan kun je ESPN Compleet nemen.

Wat is ESPN Compleet? Dat zijn 4 zenders die samen de meeste wedstrijden en uitslagen in de Europa League en Conference League uitzenden. En dan natuurlijk ook nog alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker. Koop dan wel meteen 3 extra tv's. Dan weet je zeker dat je alles kunt zien.