1. FC Heidenheim

1. FSV Mainz 05 - 1. FC Heidenheim: statistieken Bundesliga

Komende zaterdag staat 1. FSV Mainz 05 tegen 1. FC Heidenheim op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Heidenheim heeft historisch het overwicht bij treffers met Mainz. Kunnen de spelers uit Heidenheim dit doortrekken?

fsv mainz fans

In de afgelopen vijf Bundesliga-seizoenen zijn de ploegen elkaar tweemaal tegengekomen. Heidenheim won één wedstrijd en éénmaal was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Heidenheim op papier beter dan Mainz. De ploeg uit Heidenheim an der Brenz won drie keer, verloor twee wedstrijden en speelde nul keer gelijk. De ploeg uit Mainz won tweemaal, verloor één duel en speelde tweemaal gelijk.

1. FSV Mainz 05 - 1. FC Heidenheim
Bundesliga
15.30, MEWA ARENA

Terugblik: Heidenheim wint onderlinge duels vaker dan Mainz

De ploeg uit Mainz en de spelers uit Heidenheim troffen elkaar vanaf 2018 twee keer in de Bundesliga:
  • Er werden drie doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1,5 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de eerste helft, namelijk twee goals. Dit is een gemiddelde van 1 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er veertienmaal op goal geschoten. Dit is gemiddeld 7 schoten per wedstrijd. Spelers van Mainz schoten het vaakst, namelijk negen keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,5. Heidenheim scoorde met één kopbal de meeste.

Die 05er scoren veel

De ploeg uit Mainz scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld 2,2 goals per wedstrijd. Mainz boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Augsburg. Het werd 3-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen Die 05er twee duels, verloren éénmaal en speelden twee keer gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield Mainz de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats 1. FSV Mainz 05:

• scoorde 47 goals deze competitie in 38 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,24.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 25 van deze goals en uit 22 doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 117 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,08 keer per wedstrijd.