14 september 2024
18.00
Juventus

Empoli - Juventus: statistieken Serie A

Komende zaterdag staat Empoli tegen Juventus op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Juventus in het voordeel tegen Empoli. Welke uitslag levert het komende duel op?

Empoli

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar achtmaal tegen in de Serie A. Van deze duels won Empoli tweemaal, Juventus won er vijf en één keer was het gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Juventus het op papier beter: de ploeg won drie keer, verloor nul wedstrijden en speelde twee keer gelijk. Empoli won tweemaal, niet verloren en driemaal gelijkgespeeld.

Empoli - Juventus
Serie A
18.00, Stadio Carlo Castellani - Computer Gross Arena

Terugkijkend: Juventus wint meer onderlinge duels dan Empoli

Empoli en de spelers van Juventus troffen elkaar vanaf 2018 acht keer in de Serie A:
  • Er werden 23 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,88 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk veertien goals. Dit is een gemiddelde van 1,75 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 41 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,12 schoten per wedstrijd. de spelers van Juventus schoten het vaakst op doel, namelijk 26 keer.
  • Er werden drie goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,38. De spelers van Juventus maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk driemaal.

Empoli al een tijd zonder verlies

Empoli speelt stabiel. De laatste vijf wedstrijden won de club of werd er gelijk gespeeld. Het vorige duel speelde Empoli gelijk tegen Bologna. Het werd 1-1. De afgelopen vijf competitieduels won Empoli twee wedstrijden en speelde er drie gelijk. Empoli hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Empoli:

• scoorde 32 goals deze competitie in 41 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,78.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden vijftien van deze goals en uit zeventien doelpunten.
  • spelers schoten 99 keer op goal, gemiddeld 2,41 keer per duel.