26 augustus 2024
20.00
Telstar

Jong PSV - Telstar: statistieken Keuken Kampioen Divisie

Aanstaande maandag speelt Jong PSV thuis tegen Telstar in de 3e ronde van de Keuken Kampioen Divisie. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Jong PSV lijkt in betere vorm tegen Telstar, maar wie trekt er aan het langste eind in De Herdgang?

jong-psv-stadion

In de afgelopen vijf Keuken Kampioen Divisie-seizoenen zijn de ploegen elkaar twaalfmaal tegengekomen. Iedere ploeg won viermaal en vier wedstrijden eindigden met gelijke stand.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Jong PSV op papier beter dan Telstar. De ploeg van Wil Boessen won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. De club uit Velsen-IJmuiden won éénmaal, verloor twee duels en speelde tweemaal gelijk.

Jong PSV - Telstar
20.00, De Herdgang
Scheidsrechter, Boyd van Kommer

Terugblik: clubs aan elkaar gewaagd

De ploeg van Wil Boessen en de Witte Leeuwen troffen elkaar vanaf 2018 twaalf keer in de Keuken Kampioen Divisie:
  • Er werden 32 doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,67 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk 21 goals. Dit is een gemiddelde van 1,75 per wedstrijd.

De jonge Eindhovenaren scoren veel

De ploeg van Wil Boessen scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld 2,2 goals per wedstrijd. Jong PSV boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Jong Utrecht. Het werd 2-0. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg van Wil Boessen drie wedstrijden, verloor éénmaal en speelde één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Jong PSV de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Jong PSV:

• maakte 67 doelpunten in 40 competitieduels, een gemiddelde van 1,68.

De Velsenaren kleurloos

De Witte Leeuwen geven laatste wedstrijden weinig richting. Het vorige duel verloor Telstar van Eindhoven. Het werd 0-3. De afgelopen vijf competitieduels won de club uit Velsen-IJmuiden één wedstrijd, verloor tweemaal en speelde twee keer gelijk. Telstar hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Telstar:

• scoorde 50 goals deze competitie in 40 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,25.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 31 van deze goals en uit negentien doelpunten.