Internazionale

Monza - Internazionale: statistieken Serie A

Komende zaterdag staat Monza tegen Internazionale op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Inter lijkt in betere vorm tegen Monza, maar wie trekt er aan het langste eind in het U-Power Stadium?

Monza

Inter won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in Stadio Giuseppe Meazza, met 2-0. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tweemaal tegen in de Serie A. Monza won één wedstrijd en éénmaal was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Inter op papier beter dan Monza. Internazionale won vier keer, verloor nul wedstrijden en speelde één keer gelijk. Monza won tweemaal, verloor twee duels en speelde éénmaal gelijk.

Monza - Internazionale
Serie A
20.45, U-Power Stadium
Scheidsrechter, Antonio Rapuano

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

Monza en de spelers van Internazionale kwamen elkaar sinds 2018 driemaal tegen in de Serie A:
  • Er vielen zeven goals, gemiddeld 2,33 doelpunten per wedstrijd.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk vier doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,33 goals per duel.
  • Daarnaast werd er veertienmaal op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4,67 schoten per wedstrijd. de spelers van Internazionale schoten het vaakst op doel, namelijk acht keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,33. Monza scoorde met één kopbal de meeste.

De spelers van Monza scoort weinig

De spelers van Monza scoorden de laatste vijf duels slechts 0,8 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. Monza boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Frosinone. Het werd 3-2. De afgelopen vijf competitieduels won Monza twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Monza de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Monza:

• maakte negentien doelpunten in negentien competitieduels, een gemiddelde van 1.
  • scoorde thuis tien keer en uit negenmaal.
  • spelers schoten 53 keer op goal, gemiddeld 2,79 keer per duel.

Spelerstats Monza:

• Andrea Colpani is met zes goals de topscorer van de spelers van Monza in deze competitie.
  • Andrea Colpani maakte drie goals met de linkervoet.
  • Georgios Kyriakopoulos gaf drie keer een assist.

De spelers van Internazionale al een tijd zonder verlies

De spelers van Internazionale kunnen verlies al een tijd voorkomen. De laatste dertien wedstrijden won de club of speelde gelijk. De vorige competitiewedstrijd won Inter van Hellas met 2-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Internazionale vier duels en speelden er één gelijk. Inter hield driemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Internazionale:

• maakte 44 doelpunten in negentien competitieduels, een gemiddelde van 2,32.
  • scoorde thuis 25 keer en uit negentienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 58 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,05 keer per wedstrijd.