VVV-Venlo

MVV Maastricht - VVV-Venlo: statistieken Keuken Kampioen Divisie

Komende vrijdag staat MVV Maastricht tegen VVV-Venlo op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. VVV lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen MVV, maar zijn de Maastrichtenaren in Stadion De Geusselt in betere vorm?

mvv-fans

Eerder dit seizoen won MVV met 1-3 in Venlo. In de afgelopen vijf Keuken Kampioen Divisie-seizoenen zijn de ploegen elkaar viermaal tegengekomen. Alle duels werden gewonnen door de formatie van Rick Kruys.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert MVV op papier beter dan VVV. De ploeg van Maurice Verberne won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. De ploeg uit Venlo won éénmaal, verloor vier duels en speelde niet gelijk.

MVV Maastricht - VVV-Venlo
10 mei 2024
20.00, Stadion De Geusselt
Scheidsrechter, Martijn Vos

Terugkijkend: VVV wint meer onderlinge duels dan MVV

De ploeg van Maurice Verberne en de Venlonaren kwamen elkaar sinds 2018 vijfmaal tegen in de Keuken Kampioen Divisie:
  • Er vielen vijftien goals, gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk negen doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,8 goals per duel.

De Sterrendragers scoren veel

De Maastrichtenaren scoorden de laatste vijf duels gemiddeld 2 doelpunten. De vorige competitiewedstrijd won MVV van Jong AZ met 3-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de Maastrichtenaren drie duels, verloren éénmaal en speelden één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield MVV de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats MVV Maastricht:

• scoorde 62 goals deze competitie in 37 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,68.

Spelerstats MVV Maastricht:

• Dailon Livramento is de topscorer van de ploeg van Maurice Verberne deze competitie, met vijftien doelpunten.