18.30
Athletic_Club
Athletic Club

Rayo Vallecano - Athletic Club: statistieken LaLiga

Aanstaande zaterdag speelt Rayo Vallecano thuis tegen Athletic Club in de 38e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Athletic in het voordeel tegen Vallecano. Wat wordt de uitkomst in Vallecas?

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Athletic. In San Mamés won Athletic met 4-0. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Van deze duels won Rayo Vallecano éénmaal, Athletic Club won er drie en twee keer was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Athletic op papier beter dan Vallecano. Athletic Club won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Rayo Vallecano won éénmaal, verloor drie duels en speelde éénmaal gelijk.

Rayo Vallecano - Athletic Club
LaLiga
25 mei 2024
18.30, Vallecas

Terugkijkend: Athletic wint meer onderlinge duels dan Vallecano

Rayo Vallecano en de spelers van Athletic Club troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de LaLiga:
  • Er vielen twintig goals, gemiddeld 2,86 doelpunten per wedstrijd.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk tien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,43 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 32 keer op goal geschoten, gemiddeld 4,57 keer per wedstrijd. Spelers van Athletic schoten het vaakst, namelijk negentien keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,14. Vallecano scoorde met één kopbal de meeste.

Rayo Vallecano scoort weinig

De spelers van Rayo Vallecano scoorden de laatste vijf duels slechts 0,4 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. Het vorige duel verloor Vallecano van Barca. Het werd 0-3. De afgelopen vijf competitieduels won Rayo Vallecano één wedstrijd, verloor driemaal en speelde één keer gelijk. Vallecano hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Rayo Vallecano:

• scoorde 29 goals deze competitie in 37 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,78.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden achttien van deze goals en uit elf doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 135 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,65 keer per wedstrijd.