14.30
MVV_Maastricht
MVV Maastricht

Telstar - MVV Maastricht: statistieken Keuken Kampioen Divisie

Komende zondag staat Telstar tegen MVV Maastricht op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt MVV in het voordeel tegen Telstar. Welke uitslag levert het komende duel op?

telstar-stadion

In de afgelopen vijf Keuken Kampioen Divisie-seizoenen zijn de ploegen elkaar twaalfmaal tegengekomen. Van deze duels won de club uit Velsen-IJmuiden vijfmaal en de ploeg uit Maastricht won er zeven.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert MVV op papier beter dan Telstar. De ploeg uit Maastricht won twee keer, verloor één wedstrijd en speelde twee keer gelijk. De club uit Velsen-IJmuiden won tweemaal, verloor twee duels en speelde éénmaal gelijk.

Telstar - MVV Maastricht
14.30, 711 Stadion
Scheidsrechter, Wouter Wiersma

Terugkijkend: MVV wint meer onderlinge duels dan Telstar

De club uit Velsen-IJmuiden en de Sterrendragers kwamen elkaar sinds 2018 twaalfmaal tegen in de Keuken Kampioen Divisie:
  • Er vielen 41 goals, gemiddeld 3,42 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk 22 doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,83 goals per duel.

De Velsenaren kleurloos

De club uit Velsen-IJmuiden kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. De vorige competitiewedstrijd speelde Telstar gelijk tegen Jong AZ (0-0). De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de Velsenaren twee duels, verloren tweemaal en speelden één keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Telstar de nul. De ploeg maakt gemiddeld evenveel doelpunten in beide helften.

Teamstats Telstar:

• maakte 52 doelpunten in 42 competitieduels, een gemiddelde van 1,24.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 31 van deze goals en uit 21 doelpunten.

Spelerstats Telstar:

• Zakaria Eddahchouri is de topscorer van de club uit Velsen-IJmuiden deze competitie, met drie doelpunten.

De Sterrendragers al een tijd zonder verlies

De Sterrendragers kunnen verlies al een tijd voorkomen. De laatste drie wedstrijden won de club of speelde gelijk. MVV boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Jong PSV. Het werd 3-2. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Maastricht twee wedstrijden, verloor éénmaal en speelde twee keer gelijk. MVV hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats MVV Maastricht:

• scoorde 68 goals deze competitie in 42 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,62.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 36 van deze goals en uit 32 doelpunten.