Voorspelling Arsenal – West Ham United: Gunners weer terug aan kop?

Emirates-Stadium-Arsenal

Voorspelling Arsenal – West Ham United: Gunners weer terug aan kop?

Het is spannend bovenin de Premier League. Arsenal en Liverpool doen nauwelijks voor elkaar onder. En daarachter zitten Aston Villa, Tottenham Hotspur en Manchester City op het vinkentouw. Het is dus zaak wedstrijden te blijven winnen. Arsenal wipt bij een zege op West Ham United over koploper Liverpool heen. Slagen The Gunners daar ook in?

Arsenal - West Ham United
Premier League
28 december 2023, 21.15 uur
Emirates Stadium, Londen

Afgelopen weekend hielden Arsenal en Liverpool elkaar in evenwicht in de topper: 1-1. Drie dagen later kwamen The Reds alweer in actie. De formatie van Jürgen Klopp versloeg Burnley op Boxing Day, en is met 42 punten de nieuwe koploper. Arsenal kan op 43 punten komen. Daarvoor moet het in de Londense derby wel West Ham zien te verslaan. De laatste jaren heeft de ploeg van Mikel Arteta zelden problemen met The Hammers in de Premier League. De laatste keer dat West Ham een onderling treffen won, was in 2019. De een na laatste overwinning stamt uit 2015. Wij achten het niet waarschijnlijk dat West Ham Arsenal weer eens verslaat. Met een zevende positie doet de Conference League-winnaar het niet onaardig. Maar het is vaak te wisselvallig. Zo ging West Ham eerder deze maand met 5-0 onderuit bij Fulham en werd twee weken later Manchester United met 2-0 aan de zegekar gebonden. Als Arsenal het normale niveau haalt, heeft West Ham wat ons betreft weinig in de melk te brokkelen. Zeker niet in het Emirates Stadium, waar The Gunners dit seizoen nog geen duel verloor in alle competities. Wij hebben een lekkere Price Boost voor je uitgezocht!

WEDTIP 
Price Boost: Arsenal wint met 2-1, 3-1 of 4-1 > 3,90

Waar kun je Arsenal - West Ham zien op tv?

De Londense derby in de Premier League tussen Arsenal en West Ham United is donderdagavond vanaf 21.15 uur te zien op Viaplay.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?