Voorspelling Aston Villa - Manchester City: wordt het vier op een rij voor City?

Aston Villa

Voorspelling Aston Villa - Manchester City: wordt het vier op een rij voor City?

De Engelse titelstrijd is vooralsnog een stuk spannender dan die in de Eredivisie. Na veertien speelrondes was het gat tussen koploper Arsenal en nummer vijf Tottenham Hotspur maar zes punten. The Gunners maakten gisteravond geen fout op bezoek bij Lutown Town en dus is het woord nu aan de concurrenten. Nummer drie Manchester City gaat op bezoek bij nummer vier Aston Villa!

Aston Villa - Manchester City
Premier League
6 december 2023, 21.15 uur
Villa Park, Birmingham (Eng)

Manchester City speelde afgelopen weekend voor de derde keer op rij gelijk. Het is nauwelijks een serie te noemen, maar voor de ploeg van Pep Guardiola is drie competitieduels op rij niet winnen behoorlijk zeldzaam. Dat was sinds april 2017 niet meer voorgekomen. Toen werd het een reeks van vier, en met de lastige uitwedstrijd bij Aston Villa op het programma is dat nu ook niet ondenkbaar. Op het eigen Villa Park is de tegenstander van AZ in de Conference League ijzersterk. Van de zeven thuiswedstrijden won Aston Villa er zes, alleen van Chelsea werd verloren. Kan de ploeg van Unai Emery ook de titelverdediger bedwingen in eigen huis?

WEDTIP
Aston Villa verliest niet > 2.09

Furieus was 'ie na afloop van de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Eerst moest Erling Haaland lijdzaam toezien hoe Dejan Kululevski in de 90e minuut gelijk had gemaakt en tot zijn grote woede hanteerde de scheidsrechter niet veel later de voordeelregel niet na een overtreding op de Noor. Zo werd Jack Graelish teruggefloten, die alleen op weg was naar Villa-keeper Vicario. Zijn woedeuitbarsting krijgt wellicht nog een staartje, de FA doet onderzoek naar het gedrag van meerdere City-spelers, maar tegen Villa Park zal Haaland gewoon van de partij zijn. En getergd aan de aftrap verschijnen. Geloof je niet dat Villa City van de overwinning af kan houden? Een zege van de titelverdediger met een doelpunt van Haaland levert je bijna 2,5 keer je inleg op.

WEDTIP

City wint en Haaland scoort > 2.45

Waar kun je Aston Villa - Manchester City zien op tv?

De wedstrijd in de Premier League tussen Aston Villa en Manchester City is woensdagavond vanaf 21.15 uur te zien op Viaplay.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?