Voorspelling Feyenoord – AZ: bereikt thuisploeg voor 2e keer op rij de halve finale?

Voorspelling Feyenoord – AZ: bereikt thuisploeg voor 2e keer op rij de halve finale?

Dé wedstrijd om naar uit te kijken in de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker is Feyenoord – AZ. Deze twee topteams stonden afgelopen weekend ook al tegenover elkaar in Alkmaar. Toen boekten de Rotterdammers een nipte 0-1 zege. Kan AZ revanche nemen in De Kuip of is het Feyenoord dat voor de derde keer dit seizoen AZ verslaat?

Feyenoord - AZ
Kwartfinale TOTO KNVB Beker
7 februari 2024, 21.00 uur
De Kuip, Rotterdam

Kijkend naar de andere kwartfinalisten van het bekertoernooi, steken Feyenoord en AZ er behoorlijk bovenuit qua niveau. Toch kan er slechts één van de twee door naar de halve finales. Ondanks dat beide clubs meedraaien in de in de top van de Eredivisie is de ploeg van Arne Slot de duidelijke favoriet. Niet alleen omdat het deze jaargang al twee keer won van AZ. De Noord-Hollanders zijn ook nog eens hopeloos uit vorm. De laatste keer dat er in de competitie gewonnen werd, was op 9 december tegen Almere City. De matige resultaten kostte trainer Pascal Jansen vorige maand de kop. Onder interim-coach Maarten Martens gaat het nog niet veel beter met twee gelijke spelen en een nederlaag. Nu voor het bekertreffen met Feyenoord Eredivisietopscorer Vangelis Pavlidis (20 goals) niet beschikbaar is door een schorsing zit AZ nog meer in de rol van underdog. Soms een fijne positie, maar wij denken niet dat de thuisploeg zich laat verrassen door de Alkmaarders. Wint Feyenoord beide helften? Check daarvoor deze lekkere Price Boost.

WEDTIP 
Price Boost: Feyenoord wint beide helften > was 3,25 = nu 3,60

Waar kun je Feyenoord - AX zien op tv?

De wedstrijd in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en AZ wordt woensdagavond om 21.00 uur uitgezonden op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?