Voorspelling Feyenoord – PSV: pakt PSV de draad weer op in bekertoernooi?

De Kuip Rotterdam

Voorspelling Feyenoord – PSV: pakt PSV de draad weer op in bekertoernooi?

Het zat er natuurlijk aan te komen dat PSV een keer níét zou winnen in de Eredivisie. Zuur was wel dat het uitgerekend gebeurde op het moment dat de Eindhovenaren het eigen record uit 1988 scherper konden stellen door achttien keer op rij te winnen vanaf de competitiestart. FC Utrecht hield PSV zondag op 1-1, en daarmee bleef de teller op zeventien staan. Pakt de Eredivisie-koploper in de TOTO KNVB Beker de draad weer op door nummer twee Feyenoord te verslaan?

Feyenoord - PSV
Achtste finale TOTO KNVB Beker
24 januari 2024, 20.00 uur
De Kuip, Rotterdam

Nee, de paniek is niet toegeslagen bij PSV na het gelijkspel in de Galgenwaard. Een keer een mindere wedstrijd; het kan gebeuren. De voorsprong in de Eredivisie op Feyenoord is nog altijd riant met tien punten. Daarnaast strijdt de formatie van Peter Bosz nog mee in de Champions League en TOTO KNVB Beker. In dat laatstgenoemde toernooi wacht voor PSV de kraker tegen Feyenoord, in Rotterdam. Dit affiche stond dit seizoen al twee keer eerder op de rol. Op 4 augustus veroverde PSV de Johan Cruijff Schaal door in De Kuip met 0-1 te winnen dankzij een late treffer van Noa Lang. Op 3 december weer een nipte zege voor de Brabanders: 1-2. Kijkend naar de recente geschiedenis zijn twee overwinningen op rij uniek voor PSV. De laatste acht keer dat Feyenoord PSV vóór dit seizoen ontving, wisten de Eindhovenaren maar één keer aan het langste eind te trekken. Duidelijk is wel dat het PSV van deze jaargang van een ander niveau is dan de afgelopen seizoenen. En Feyenoord is, ondanks de overwinning bij Vitesse, niet bepaald in vorm. Wij voorspellen daarom een derde zege voor de mannen van Bosz in De Kuip. Met veel goals of weer een nipte? In beide gevallen is deze wedoptie erg interessant.

WEDTIP 
Price Boost: PSV wint met 1-2, 1-3 of 1-4 > 6,25

Waar kun je Feyenoord - PSV zien op tv?

De wedstrijd in de achtste finale van de TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en PSV wordt woensdagavond om 20.00 uur uitgezonden op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?