Voorspelling PSV - FC Twente: kraker in de tweede ronde!

Voorspelling PSV - FC Twente: kraker in de tweede ronde!

De loting voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker koppelde met PSV en FC Twente de nummer één en de nummer drie van de Eredivisie aan elkaar. Op papier een échte kraker dus, al is het gezien de suprematie van PSV in de competitie nog maar de vraag of dat ook in de praktijk zo zal zijn!

PSV - FC Twente
TOTO KNVB Beker
21 december, 21.00 uur
Philips Stadion, Eindhoven

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Ook de op voorhand toch lastige uitwedstrijd bij AZ leverde PSV geen enkel probleem op. De wedstrijd was nog maar net een kwartier oud toen de ploeg van Peter Bosz al voor de derde keer scoorde. De uiteindelijke 0-4 zege deed de krachtsverschillen nog tekort. PSV is op dit moment met grote afstand de beste ploeg van Nederland. Alle zestien competitieduels van dit seizoen werden gewonen. Na de winterstop kunnen de Eindhovenaren het eigen record uit '87/'88 evenaren. Het PSV van Guus Hiddink bleef toen zeventien duels op rij zonder nederlaag. En won dat jaar de treble, maar dat terzijde.

De cijfers van PSV zijn indrukwekkend. Niet alleen won het zestien keer op rij, dat gebeurde ook vrijwel altijd met duidelijk verschil. Maar één keer won PSV met minimaal verschil. Dat was in de Kuip tegen Feyenoord (1-2). Alle andere wedstrijden was het verschil steeds minstens twee. Gebeurt dat donderdagavond tegen FC Twente ook, dan verdubbel je jouw inleg!

WEDTIP

PSV wint met handicap +1.0 > 2.06

Waar kun je PSV - FC Twente zien op tv?

De wedstrijd in de TOTO KNVB Beker tussen PSV en FC Twente is donderdagavond vanaf 21.00 uur te zien op ESPN3.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?