Voorspelling Liverpool – Newcastle: beginnen Reds met drie punten aan 2024?

Liverpool-fans-Wembley

Voorspelling Liverpool – Newcastle: beginnen Reds met drie punten aan 2024?

De spelers van Liverpool en Newcastle United zullen de champagne links laten liggen met oudejaarsavond. Op Nieuwjaarsdag treffen beide clubs elkaar namelijk op Anfield. Voor een thuisploeg een belangrijke wedstrijd in de titelrace. Voor The Magpies een kans om weer aansluiting te vinden bij de subtop. Wie trekt er aan het langste eind in het eerste duel van 2024?

Liverpool - Newcastle United
Premier League
1 januari 2024, 21.00 uur
Anfield, Liverpool (Eng)

Het is weleens anders geweest in de Premier League, maar dit seizoen is het razend spannend in de top. Liverpool en Arsenal wisselen constant stuivertje om de koppositie. Aston Villa, Manchester City en Tottenham Hotspur zitten daar niet ver achter, en azen op een misstap van The Reds en The Gunners. Is een confrontatie met Newcastle United een potentiële misstap voor Liverpool? De formatie van Eddie Howe is de laatste jaren vooral in het nieuws door de Saoedische overname en de vele aankopen die daarmee gepaard gingen. Het resulteerde vorig seizoen in een vierde plek, waarmee een Champions League-ticket werd veiliggesteld. Deze jaargang verloopt een stuk moeizamer. Newcastle staat negende in de competitie en kwam niet voorbij de poulefase van het miljardenbal. Daar schrikken ze dus niet van bij Liverpool. Bovendien zijn The Magpies de laatste jaren een favoriete tegenstander van de ploeg van Jürgen Klopp. We moeten terug naar december 2015 om de laatste overwinning van Newcastle op Liverpool terug te vinden. Om het even in perspectief te plaatsen, Klopp was toen pas twee maanden de eindverantwoordelijke op Anfield. Kortom, wij verwachten weinig problemen voor Liverpool. Een grote zege gaat het niet worden, want daar slaagt de koploper dit seizoen zelden in.

WEDTIP 
Liverpool wint en Under 2,5 goal > 4,75

Waar kun je Liverpool - Newcastle zien op tv?

De wedstrijd in de Premier League tussen Liverpool en Newcastle United is maandagavond vanaf 21.00 uur te zien op Viaplay.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?