Voorspelling PSV - Almere City: haalt getergd PSV uit?

Een supporter van PSV

Voorspelling PSV - Almere City: haalt getergd PSV uit?

Het record kwam er dan toch niet, en prompt verloor PSV midweeks ook nog eens voor het eerst in een jaar tijd van een Nederlandse club. Een deukje op het verder vlekkeloze blazoen van de Eindhovenaren, en we sluiten niet uit dat de ploeg van Peter Bosz zaterdag tegen Almere City iets recht wil zetten!

PSV - Almere City
Eredivisie
27 januari 2024, 18.45 uur
Philips Stadion, Eindhoven

Net als in 1988 bleef de teller van overwinningen vanaf de seizoensstart steken op zeventien. Toen was het FC Twente dat de zegetocht van PSV een halt toe riep, dit jaar FC Utrecht. In de Galgenwaard werd het een terecht gelijkspel en dus hebben de Eindhovenaren geen uniek record, maar zijn ze wel nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. Woensdag volgde in het bekertoernooi wel een nederlaag. Feyenoord won in de eigen Kuip met enig fortuin met 1-0 en dus behoort de dubbel niet meer tot de mogelijkheden voor PSV.

Het zal wennen zijn geweest voor de mannen van Bosz. Twee duels op rij geen overwinning, dat was alweer even geleden. Maar van een crisis zal geen sprake zijn in Eindhoven. Daarvoor was de eerste helft van het seizoen te goed. En Bosz had daarbij excuses in te brengen. Zo moest de trainer het doen zonder Joey Veerman, een van de belangrijkste pionnen in zijn elftal, en de Eindhovenaren hadden een punt toen ze na afloop van de bekerkraker in de Kuip wezen naar de arbitrage.

Met promovendus Almere City op bezoek krijgt PSV nu een op papier ideale wedstrijd om de dubbele kater van zich af te spoelen. We verwachten een getergd PSV, dat wel eens gierend uit de startblokken zal kunnen knallen. Met twee doelpunten voor rust verdubbel je jouw inzet al en maken de Eindhovenaren er zelfs drie dan kun je helemaal lekker cashen!

WEDTIPS
PSV scoort twee keer in de eerste helft > 2.03

PSV scoort drie keer in de eerste helft > 4.25

Waar kun je PSV - Almere City zien op tv?

De competitiewedstrijd tussen PSV en Almere City wordt zaterdagavond om 18.45 uur uitgezonden op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?