Barcelona

CA Osasuna - Barcelona: statistieken LaLiga

Komende zaterdag staat CA Osasuna tegen Barcelona op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Weten de spelers van CA Osasuna de winstreeks van de spelers van Barcelona te doorbreken?

Osasuna

De ploegen zijn elkaar dit seizoen nog niet tegengekomen, maar in vijf eerdere LaLiga-seizoenen speelden ze tien keer tegen elkaar. Van deze wedstrijden won Osasuna één keer, Barca won er zeven en twee keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Barca het op papier beter: de ploeg won vijf keer, verloor nul wedstrijden en speelde nul keer gelijk. Osasuna won tweemaal, tweemaal verloren en éénmaal gelijkgespeeld.

CA Osasuna - Barcelona
LaLiga
21.00, Estadio El Sadar
Scheidsrechter, Guillermo Cuadra Fernández

Terugkijkend: Barca wint meer onderlinge duels dan Osasuna

CA Osasuna en de spelers van Barcelona troffen elkaar vanaf 2018 tien keer in de LaLiga:
  • Er vielen 29 goals, gemiddeld 2,9 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk zeventien goals. Dit is een gemiddelde van 1,7 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 50 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5 schoten per wedstrijd. de spelers van Barcelona schoten het vaakst op doel, namelijk 26 keer.
  • Er werden zes goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,6. Barca scoorde met vier kopballen de meeste.

CA Osasuna zonder richting

De spelers van CA Osasuna geven laatste wedstrijden weinig richting. Het vorige duel speelde Osasuna gelijk tegen Valencia. Het werd 0-0. De afgelopen vijf competitieduels won CA Osasuna twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Osasuna de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats CA Osasuna:

• scoorde acht goals deze competitie in zeven wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,14.
  • scoorde thuis zeven keer en uit éénmaal.
  • de spelers schoten in totaal zestien keer op goal. Dit is gemiddeld 2,29 keer per wedstrijd.

De spelers van Barcelona bezig met winstreeks

Barça timmert aan de weg. De club kon de laatste zes duels winnen. De vorige competitiewedstrijd won Barca van Villarreal met 5-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Barcelona alles. Barca hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Barcelona:

• scoorde 22 goals deze competitie in zes wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 3,67.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden negen van deze goals en uit dertien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 24 keer op goal. Dit is gemiddeld 4 keer per wedstrijd.