18.00
SS_Lazio
SS Lazio

Monza - SS Lazio: statistieken Serie A

Aanstaande zaterdag speelt Monza thuis tegen SS Lazio in de 35e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Lazio in het voordeel tegen Monza. Welke uitslag levert het komende duel op?

Monza

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een gelijkspel (1-1) in Rome. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tweemaal tegen in de Serie A. Alle duels werden gewonnen door SS Lazio.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Lazio op papier beter dan Monza. SS Lazio won vier keer, verloor één wedstrijd en speelde nul keer gelijk. Monza won niet, verloor drie duels en speelde tweemaal gelijk.

Monza - SS Lazio
Serie A
4 mei 2024
18.00, U-Power Stadium

Terugkijkend: Lazio wint meer onderlinge duels dan Monza

Monza en de spelers van SS Lazio troffen elkaar vanaf 2018 drie keer in de Serie A:
  • Er werden vijf doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1,67 goals per duel.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk drie doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1 goals per duel.
  • Daarnaast werd er elfmaal op goal geschoten. Dit is gemiddeld 3,67 schoten per wedstrijd. de spelers van Monza schoten het vaakst op doel, namelijk zes keer.

Monza al een tijd zonder winst

Monza heeft het moeilijk en kan de laatste vijf wedstrijden geen overwinning boeken. Het vorige duel speelde Monza gelijk tegen Lecce. Het werd 1-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de spelers van Monza drie duels en speelden er twee gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Monza de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Monza:

• maakte 36 doelpunten in 34 competitieduels, een gemiddelde van 1,06.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 21 van deze goals en uit vijftien doelpunten.
  • spelers schoten 79 keer op goal, gemiddeld 2,32 keer per duel.

Spelerstats Monza:

• Andrea Colpani is met acht goals de topscorer van de spelers van Monza in deze competitie.
  • Andrea Colpani en Matteo Pessina maakten ieder vijf goals met de linkervoet.
  • Dany Mota scoorde vier keer met de rechtervoet.
  • Andrea Colpani gaf viermaal een assist.

Lazio kleurloos

De spelers van SS Lazio geven laatste wedstrijden weinig richting. De vorige competitiewedstrijd won Lazio van Hellas met 1-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van SS Lazio vier duels en verloren er één Lazio hield driemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats SS Lazio:

• scoorde 43 goals deze competitie in 34 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,26.
  • scoorde thuis twintig keer en uit 23 keer.
  • de spelers schoten in totaal 82 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,41 keer per wedstrijd.