21.30
FC_Barcelona
Barcelona

Rayo Vallecano - Barcelona: statistieken LaLiga

Aanstaande dinsdag speelt Rayo Vallecano thuis tegen Barcelona in de 3e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Weet Rayo Vallecano de winstreeks van Barcelona te doorbreken?

Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar achtmaal tegen in de LaLiga. Iedere ploeg won driemaal en twee wedstrijden eindigden met gelijke stand.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Barca het op papier beter: de ploeg won vijf keer, verloor nul wedstrijden en speelde nul keer gelijk. Vallecano won tweemaal, tweemaal verloren en éénmaal gelijkgespeeld.

Rayo Vallecano - Barcelona
LaLiga
21.30, Vallecas

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

Rayo Vallecano en de spelers van Barcelona troffen elkaar vanaf 2018 acht keer in de LaLiga:
  • Er werden negentien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,38 goals per duel.
  • Er werd even vaak in de eerste als de tweede helft gescoord.
  • Daarnaast werd er 48 keer op goal geschoten, gemiddeld 6 keer per wedstrijd. de spelers van Barcelona schoten het vaakst op doel, namelijk 29 keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,12. Barca scoorde met één kopbal de meeste.

Vallecano scoort weinig

De spelers van Rayo Vallecano scoorden de laatste vijf duels slechts 0,8 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. Vallecano boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Sociedad. Het werd 2-1. De afgelopen vijf competitieduels won Rayo Vallecano twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. Vallecano hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Rayo Vallecano:

• maakte 31 doelpunten in 39 competitieduels, een gemiddelde van 0,79.
  • scoorde thuis achttien keer en uit dertienmaal.
  • de spelers schoten in totaal 142 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,64 keer per wedstrijd.

Spelerstats Rayo Vallecano:

• Sergio Camello en Jorge de Frutos zijn de topscorers van Rayo Vallecano deze competitie, met ieder één doelpunt.
  • Sergio Camello scoorde éénmaal met de linkervoet.
  • Jorge de Frutos scoorde éénmaal met de rechtervoet.
  • Abdul Mumin en Pathé Ciss gaven éénmaal een assist.