14 april 2024
14.00
Sevilla

UD Las Palmas - Sevilla: statistieken LaLiga

Aanstaande zondag speelt UD Las Palmas thuis tegen Sevilla in de 31e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Sevilla in het voordeel tegen Las Palmas. Welke uitslag levert het komende duel op?

Sevilla

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Sevilla. In Estadio Ramón Sánchez Pizjuan won Sevilla met 1-0.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Sevilla op papier beter dan Las Palmas. Sevilla won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. UD Las Palmas won niet, verloor drie duels en speelde tweemaal gelijk.

UD Las Palmas - Sevilla
LaLiga
14.00, Estadio de Gran Canaria
Scheidsrechter, Muniz Ruiz Alejandro

Terugblik: Sevilla wint onderlinge duels vaker dan Las Palmas

UD Las Palmas en de spelers van Sevilla kwamen elkaar sinds 2018 éénmaal tegen in de LaLiga:
  • Er werden één doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1 goal per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk één goals. Dit is een gemiddelde van 1 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er tien keer op goal geschoten, gemiddeld 10 keer per wedstrijd. Spelers van Sevilla schoten het vaakst, namelijk acht keer.

Vorige ontmoetingen in de LaLiga:

17-09-2023Sevilla
Las Palmas
1-0

UD Las Palmas al een tijd zonder winst

UD Las Palmas heeft het zwaar en kan de laatste zes duels geen overwinning boeken. De vorige competitiewedstrijd verloor Las Palmas van Barca met 0-1. De afgelopen vijf competitieduels verloor UD Las Palmas drie wedstrijden en speelde er twee gelijk. Las Palmas hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft. Alvaro Valles speelt het komende duel niet, vanwege een eerdere rode kaart.

Teamstats UD Las Palmas:

• scoorde 29 goals deze competitie in 30 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,97.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden zeventien van deze goals en uit twaalf doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 67 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,23 keer per wedstrijd.