Voorspelling Aston Villa - AZ: weer grote zege voor Engelsen?

Aston Villa

Voorspelling Aston Villa - AZ: weer grote zege voor Engelsen?

Twee weken geleden kreeg AZ in eigen huis een ongekend pak slaag van Aston Villa: 1-4. De ploeg van Pascal Jansen was gezien de statistieken niet eens zoveel minder dan de club uit Birmingham, maar Villa gaf een lesje in effectiviteit. Kan AZ in Engeland beter voor de dag komen? Lees hier onze voorspellingen en wedtips.

Aston Villa - AZ
Conference League
9 november 2023, 21.00 uur
Villa Park, Birmingham (Eng)

AZ zit in een mindere fase. De Noord-Hollanders stonden thuis tegen RKC met 1-2 achter toen het duel vlak voor tijd gestaakt werd. Daarna volgde de nederlaag bij Aston Villa, en afgelopen weekend kwam AZ tegen ‘angstgegner’ Excelsior niet verder dan 1-1. In de Eredivisie is de achterstand op koploper PSV opgelopen tot zeven punten. In poule E van de Conference League wordt de laatste plaats ingenomen. Overwintering in het derde Europese toernooi behoort nog zeker tot de mogelijkheden, maar dan moeten alle zeilen worden bijgezet. Een goed resultaat bij Villa zou dan wel helpen.

Het wordt voor AZ een hels karwei om punten te pakken op Villa Park. De formatie van trainer Unai Emery verloor dit seizoen in de Premier League en Conference League nog geen enkel punt in eigen huis. Daarbij valt ook de doelpuntenproductie op. Villa staat vijfde in de eigen competitie met 26 gemaakte goals. Alleen koploper Manchester City (28) en nummer zes Newcastle United (27) doen het wat dat betreft beter. AZ heeft twee weken geleden aan de lijve ondervonden dat Villa een trefzeker team is. Wat verder opvalt, is dat The Villans vrijwel altijd een doelpunt moeten incasseren. Daarom is de volgende wedtip mogelijk interessant voor de wedstrijd tegen AZ.

WEDTIP 
Aston Villa wint met 2-1, 3-1 of 4-1 > 3,85

Waar kun je Aston Villa - AZ zien op tv?

De wedstrijd in de Conference League tussen Aston Villa en AZ is donderdagavond vanaf 21.00 uur te zien op ESPN 2 en Veronica.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?