Voorspelling Atlético – Feyenoord: kan Feyenoord verrassen in Madrid?

Voorspelling Atlético – Feyenoord: kan Feyenoord verrassen in Madrid?

Met al een overwinning op zak reist Feyenoord af naar de Spaanse hoofdstad voor het duel met Atlético Madrid. Op papier is dat de lastigste poulewedstrijd voor de Rotterdammers in de Champions League. Dankzij de zege op Celtic is punten pakken bij Atlético geen absolute must, maar nu Feyenoord wat vrijer kan spelen zit er wellicht een stuntje in.

Atlético Madrid - Feyenoord
Champions League
4 oktober, 18.45 uur
Estadio Metropolitano, Madrid (Spa)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Op dit moment is er geen vuiltje aan de lucht bij Feyenoord. Na een matige seizoenstart is de weg omhoog ingezet. En hoe. Sinds het gelijkspel van 20 augustus tegen Sparta verloren de mannen van Arne Slot geen punt meer. Alle overwinningen gingen bovendien gepaard met de nodige goals. 26 keer was het al raak in de Eredivisie. Zelfs koploper PSV kan daar niet aan tippen (23 goals). Tussendoor boekte Feyenoord in de openingswedstrijd van de Champions League nog een zege op Celtic. Belangrijk met het oog op eventuele Europese overwintering.

Is dit Feyenoord al zover dat het een topclub als Atlético kan verslaan? Als we de resultaten van de afgelopen weken bekijken, wordt dat een flinke opgave. De ploeg van Diego Simeone won drie keer op rij, waaronder de stadsderby tegen Real Madrid. Daarentegen liet Atlético in de Champions League wel punten liggen tegen Lazio (1-1) door een doelpunt in blessuretijd van de Romeinse doelman. Nog een keer puntenverlies, en Los Colchoneros maken het zichzelf wel erg lastig in deze poule. Dat zien wij niet gebeuren. Feyenoord mag wel in staat worden geacht lang gelijke tred met Atlético te houden. Dan kan de volgende wedtip misschien wel interessant zijn.

WEDTIP 

Halftime/Fulltime: Gelijkspel/Atlético > 4,25

Waar kun je Atlético Madrid - Feyenoord op tv?

De wedstrijd in de Champions League tussen Atlético Madrid en Feyenoord is woensdagavond vanaf 18.45 uur te zien op RTL 7 of Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?