Voorspelling AZ – Heracles: blijven Alkmaarders ongeslagen?

Voorspelling AZ – Heracles: blijven Alkmaarders ongeslagen?

De smadelijke nederlaag in de Conference League tegen Zrinjski Mostar buiten beschouwing latend, is AZ bezig aan een uitstekend seizoen. In de Eredivisie heeft de ploeg van Pascal Jansen nog geen punt verloren. Kan die zegereeks worden voortgezet tegen Heracles Almelo?

AZ - Heracles Almelo
Eredivisie
28 september, 20.00 uur
AFAS Stadion, Alkmaar

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

AZ zou een lastig seizoen tegemoet gaan was de heersende gedachte toen de transferperiode voorbij was. Ga maar na; Tijjani Reijnders, Milos Kerkez, Jesper Karlsson en Pantelis Hatzidiakos vertrokken uit Alkmaar. Zij waren de voorbije seizoenen belangrijke pionnen in de successen van AZ. Toch is het de technische leiding wederom gelukt een goed elftal op de been te brengen. Een combinatie van doorgestroomde jeugd, gerichte aankopen en spelers die al tot de selectie behoorden. Tot die laatste groep behoort Vangelis Pavlidis. Er hing voor de Griek lange tijd een transfer in de lucht, maar die kwam er niet. En daar plukt AZ nu de vruchten van. Met zeven goals in vijf wedstrijden is Pavlidis nummer twee op de topscorerslijst van de Eredivisie. Grote kans dat de spits er tegen Heracles ook eentje inprikt.

WEDTIP 
Pavlidis scoort eerste doelpunt en wint > 3,80

Heracles vinden we terug in de middenmoot van de Eredivisie. De resultaten zijn in evenwicht; twee zeges, één gelijkspel en twee nederlagen. De laatste twee duels leverden geen drie punten op. Thuis tegen FC Utrecht werd verloren en bij FC Volendam stond er een 2-2 gelijkspel op het scorebord. De mannen van John Lammers zijn dus niet bepaald in vorm. Een blik op het verleden van deze confrontatie biedt ook weinig hoop voor Heracles. AZ verloor in eigen huis nog nooit van de Almeloërs. Dat zien wij donderdagavond ook niet gebeuren. Een doelpunt van Heracles moet er wel inzitten. Tot nu toe scoorde de nummer negen van de ranglijst namelijk in elke wedstrijd.

WEDTIP 
AZ wint en beide teams scoren > 2,55

Waar kun je AZ - Heracles zien op tv?

De wedstrijd tussen AZ en Heracles Almelo is donderdagavond vanaf 20.00 uur te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?