Voorspelling Barcelona - PSG: ruim 4x je inleg als topscorers in return wel scoren!

Barcelona

Voorspelling Barcelona - PSG: ruim 4x je inleg als topscorers in return wel scoren!

Na een toch wel verrassende 2-3 zege van Barcelona in Parijs op PSG is het zes dagen later alweer tijd voor de return in de kwartfinale van de Champions League. Kunnen de Fransen de schade nog herstellen of plaatst Barça zich voor het eerst sinds 2019 weer eens voor de halve finales?

Barcelona - PSG
Champions League
16 april 2024, 21.00 uur
Olympisch Stadion Lluís Companys, Barcelona (Spa)

Barcelona en PSG maakten er vorige week vooral na rust een meeslepend duel van. Rapinha had de Catalanen vlak voor rust op een 0-1 voorsprong gezet maar door twee snelle goals na de hervatting draaide PSG de wedstrijd helemaal om. De Fransen leken Barcelona klein te hebben gekregen maar via opnieuw Rapinha en invaller Andreas Christensen - hij kwam in het veld voor Frenkie de Jong - gaf Barcelona uiteindelijk de beslissende twist aan de wedstrijd.Daarmee deelde de ploeg van Xavi een behoorlijke tik uit aan PSG. De Parijzenaars golden toch als favoriet voor de wedstrijd, en hadden vooraf ook de beste papieren voor het bereiken van de halve finales, en moeten nu in het Olympisch Stadion in Barcelona vol aan de bak om de hoop op de het winnen van de eerste Champions League in de geschiedenis levend te houden.

Voor PSG-coach Luis Enrique wordt het een bijzondere wedstrijd. In 2015 was hij de laatste trainer die met Barcelona de Champions League wist te winnen. Terugkeren in Nou Camp doet Enrique niet; vanwege de verbouwing van het legendarische stadion van Barcelona wordt de wedstrijd in het Olympisch Stadion gespeeld. De ploeg van Enrique trekt uitgerust naar Spanje. In de Ligue1 hoefde PSG afgelopen weekend niet te spelen. Barcelona kwam wel in actie Bij Cadiz werd met 0-1 gewonnen. Barça behield zo de ongeslagen status die het al sinds 27 januari heeft.

Wedtip TOTO

De heenwedstrijd leverde vorige week dus een hoop spektakel op. De kans dat het opnieuw een doelpuntrijk duel wordt is natuurlijk groot. PSG beschikt over genoeg aanvallende kwaliteit het Barcelona flink lastig te maken. Aan de andere kant zullen er ruimtes vallen en in Parijs lieten de Catalanen al zien daar wel raad mee te weten. In het Parc des Princes kwamen Robert Lewandowski en Kylian Mbappé niet tot scoren. Maken beide topscorers hun reputatie in het Olympisch Stadion van Barcelona dinsdag wel waar?

WEDTIPS
Robert Lewandowski & Kylian Mbappé scoren > 4.25

Waar kun je Barcelona - PSG zien op tv?

De return in de kwartfinale van de Champions League tussen Barcelona en PSG wordt dinsdagavond om 21.00 uur uitgezonden op RTL7.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?