Voorspelling Bayern München - Bayer Leverkusen: nu al eerste Duitse kraker!

bayern munchen fans

Voorspelling Bayern München - Bayer Leverkusen: nu al eerste Duitse kraker!

Al vroeg in het seizoen een heuse topper in de Duitse Bundesliga. Bayern München ontvangt in de eigen Allianz Arena Bayer Leverkusen en dat zijn de enige twee ploegen die na drie wedstrijden nog geen punt hebben verloren.

Bayern München - Bayer Leverkusen
Bundesliga
15 september, 20.30 uur
Allianz Arena, München (Dui)

Dat de hegemonie van Bayern München nog steeds voortduurt mag niet eens een klein wonder genoemd worden. De elfde titel op rij van de Rekordmeister was een ware Houdini-act. Concurrent Borussia Dortmund had de titel voor het grijpen, kwam in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen FSV Mainz en door een late goal van Bayern tegen FC Köln ging de titel toch gewoon weer naar München. Een ontknoping die ze in Duitsland niet snel zullen vergeten.

Een nieuw seizoen, en dus nieuwe kansen voor de concurrentie om Bayern dan eindelijk eens te stoppen. In de strijd om de Duitse supercup kreeg Die Bayern een gevoelige tik. RB Leipzig won de eerste prijs van het seizoen na een 3-0 zege. Maar in de competitie is de ploeg van Thomas Tüchel dus nog foutloos na drie duels, al was de zege op Borussia Mönchengladbach een moeizame. Bayern won door een late treffer met 1-2. Kan de concurrentie dit jaar uit Leverkusen komen? De ploeg van Xabi Alonso kent in ieder geval een droomstart. Thuis werd van RB Leipzig en Darmstadt gewonnen, uit boekte Die Werkself en knappe 0-3 zege op Mönchengladbach.

Voorspelling TOTO

Kijken we naar de resultaten van de laatste seizoenen tussen beide ploegen in de Allianz Arena, dan zien we dat Bayern zeker niet altijd wint. De laatste vier edities leverden twee zeges voor de thuisploeg op, één gelijkspel en Leverkusen won één keer. Dat was in 2019. Vorig jaar werd het 4-0 voor Bayern. Onder andere die nederlaag koste Leverkusen-trainer Gerardo Seoane zijn baan. Alonso nam het over, loodste zijn ploeg naar de halve finale van de Europa League en haalde ondanks de desastreuze start onder Seoane nog Europees voetbal. Dit jaar zouden de verschillen een stuk kleiner moeten zijn. Trekt Bayern de wedstrijd na rust naar zich toe, dan kun jij 5,5 keer je inleg pakken!

WEDTIP

Halftime/fulltime gelijkspel/Bayern München > 5.50

Waar kun je Bayern München - Bayer Leverkusen zien op tv?

De wedstrijd in de Bundesliga tussen Bayern München en Bayer Leverkusen is vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien op streamingsdienst Viaplay.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?