Voorspelling FC Twente - Riga FC: 6,5 keer je inleg bij kopgoal Van Wolfswinkel

Ingang Grolsch Veste

Voorspelling FC Twente - Riga FC: 6,5 keer je inleg bij kopgoal Van Wolfswinkel

FC Twente overleefde met de hakken over de sloot het tweeluik met Hammarby. Volgende horde op weg naar de groepsfase van de Conference League is het Letse Riga FC, een ploeg waar de Tukkers op papier makkelijk mee zouden moeten kunnen afrekenen.

FC Twente - RIga FC
Derde voorronde Conference League
10 augustus, 20.00 uur
Grolsch Veste, Enschede

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Twente vergat zich in de heenwedstrijd tegen Hammarby te belonen, en kreeg daarvoor in de return het deksel op de neus. In de Grolsch Veste kregen de Tukkers een aantal grote kansen maar werd het slechts 1-0, en in Stockholm stond na negentig minuten dezelfde stand op het scorebord. Diep in die extra tijd scoorde Sem Steijn de verlossende treffer die Twente een stap dichter bij de groepsfase van de Conference League bracht. Diezelfde Steijn had in de heenwedstrijd ook al het enige doelpunt gemaakt.

Tegen Riga is de topscorer er niet bij. Steijn ging in de wedstrijd in Zweden door zijn enkel en is niet op tijd fit voor het treffen met de Letse runner-up. En dus zullen de doelpunten van andere Twente-spelers moeten komen. Met Ricky van Wolfswinkel heeft trainer Joseph Oosting een spits in huis die weet wat het is om te scoren in Europees verband. De tweevoudig international deed dat in zijn lange loopbaan al 24 keer. Doet Van Wolfswinkel het tegen Riga FC opnieuw en met zijn hoofd? Daar staat een lekkere quotering van 6.50 tegenover!

WEDTIP

Van Wolfswinkel scoort een kopgoal > 6.50

Waar kun je FC Twente - Riga FC zien op tv?

De wedstrijd tussen FC Twente en Riga FC wordt donderdagavond om 20.00 uur uitgezonden op Veronica.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?