Voorspelling Feyenoord - Almere City: ideale tegenstander voor eerste Rotterdamse competitiezege

Voorspelling Feyenoord - Almere City: ideale tegenstander voor eerste Rotterdamse competitiezege

Feyenoord is het seizoen matig begonnen met twee gelijke spelen op rij en de Rotterdammers smachten naar de eerste zege. Almere City is in de Kuip zondag daarvoor op papier de ideale tegenstander!

Feyenoord - Almere City
Eredivisie
27 augustus, 14.30 uur
De Kuip, Rotterdam

Met het veroveren van de landstitel heeft de kampioen van Nederland vooralsnog het alleenrecht op rechtstreekse plaatsing voor de Champions League. Dat verandert komende zomer, maar dit seizoen kan Feyenoord als landskampioen in augustus achteroverleunen en kijken hoe het de andere Nederlandse clubs vergaat in de voorrondes. Die clubs kregen in het belang van het Nederlandse voetbal vrijaf voor het Eredivisie-weekend tussen de play-offs in, en daarom is Feyenoord de enige topclub die dit weekend in actie komt.

 

In de Kuip is Almere City de tegenstander, de club voor wie alles dit jaar nieuw is. Voor het eerst in de geschiedenis komt de jongste profclub van Nederland uit op het allerhoogste niveau. Almere werd vorig jaar derde in de Keuken Kampioen Divisie en promoveerde via de nacompetitie naar de Eredivisie. De kennismaking met het hoogste niveau verloopt moeizaam voor de ploeg van Alex Pastoor. Bij het debuut hield Almere thuis een helft lang stand tegen FC Twente, maar ging het met 1-4 onderuit. Een week later had de promovendus zicht op een punt tegen Fortuna, maar werd in Sittard met 2-1 verloren. En dan wacht nu de uitwedstrijd tegen de regerend landskampioen.

Voorspelling TOTO

Op voorhand een kansloze missie. Maar die regerend landskampioen steekt nog allesbehalve in kampioensvorm. De seizoensopener in eigen huis tegen Fortuna Sittard eindigde in een deceptie (0-0) en ook in de stadsderby bij Sparta werd puntenverlies geleden (2-2). En dus staat Feyenoord na twee wedstrijden al op vier punten achterstand van onder andere PSV en AZ, die nog het volle pond hebben. De druk staat er dus vroeg in het seizoen al vol op bij de Rotterdammers, en dan lijkt Almere City de uitgelezen tegenstander voor de eerste driepunter. Een ruime zege ligt voor de hand, en dat topscorer Santiago Gimenez daar zijn aandeel in heeft ook.

WEDTIP

Gimenez scoort en wint 3-0, 4-0 of 5-0 > 5.00

Waar kun je Feyenoord - Almere City zien op tv?

De Eredivisiewedstrijd tussen Feyenoord en Almere City is zondagmiddag live te zien op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?