Voorspelling Feyenoord – Go Ahead: Gimenez weer op dreef?

De Kuip Rotterdam

Voorspelling Feyenoord – Go Ahead: Gimenez weer op dreef?

Drie dagen na de uitgespeelde Klassieker mag Feyenoord alweer aantreden in de Eredivisie. Zaterdagmiddag komt Go Ahead Eagles op bezoek, waarvoor het deze week al de tweede uitwedstrijd is tegen een club uit de traditionele top-3. Normaal gesproken hebben de Rotterdammers in eigen huis weinig problemen met de opponent uit Deventer. Is dat zaterdag ook het geval?

Feyenoord - Go Ahead Eagles
Eredivisie
30 september, 16.30 uur
De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Het was een bijzondere week voor Feyenoord. Zondag stond het in de Klassieker met 0-3 voor toen vuurwerk op het veld werd gegooid, en arbiter Serdar Gözübüyük niet anders kon dan de wedstrijd staken. Iedereen buitelde over elkaar over hoe het vervolg van Ajax – Feyenoord eruit moest zien. Uiteindelijk besloot de KNVB dat deze wedstrijd woensdag al hervat werd. Zou de thuisploeg nog iets kunnen doen aan de achterstand? Dat antwoord werd al snel gegeven door de regerend landskampioen. Vlak na de hervatting zorgde Santiago Gimenez met zijn derde doelpunt van de wedstrijd voor de Rotterdamse drie punten. Het betekende bovendien alweer de negende treffer van dit seizoen van de Mexicaan. Hij is daarmee ook de topscorer van de Eredivisie. Kan Gimenez tegen Go Ahead op tien of meer goals komen?

WEDTIP 
Feyenoord wint, beide teams scoren en Gimenez scoort > 3,25

Wat mogen we van Go Ahead Eagles verwachten? Kijken we naar de historie van deze wedstrijd, geven we de ploeg van René Hake weinig kans. In 33 eerdere pogingen slaagde Go Ahead er slechts één keer in om in De Kuip te winnen. Toch verwachten wij niet Kowet zich volledig naar de slachtbank laat leiden. Op dit moment staat Go Ahead op een keurige zesde plek. Tot aan de nederlaag van eerder deze week bij PSV (3-0) verloor de formatie uit Deventer maar één maal. Zoals we bij onze vorige wedtip denken wij dat Go Ahead wel tot scoren komt. Maken ze misschien zelfs de openingstreffer? Dat geeft een hele lekkere quotering!

WEDTIP 
Feyenoord wint na achterstand > 7,25

Waar kun je Feyenoord - Go Ahead op tv?

De wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles is zaterdagmiddag vanaf 16.30 uur te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?