Voorspelling Feyenoord – Lazio: komen Rotterdammers op zes punten?

De Kuip Rotterdam

Voorspelling Feyenoord – Lazio: komen Rotterdammers op zes punten?

Na een overwinning op Celtic en een nederlaag bij Atlético Madrid hoopt Feyenoord na het duel met Lazio op zes punten te komen in poule E van de Champions League. De landskampioen verkeert in blakende vorm. Dat kan niet worden gezegd van de tegenstander, die slechts negende staat in de Serie A. Kan Feyenoord die favorietenrol waarmaken?

Feyenoord - Lazio
Poule E Champions League
25 oktober, 18.45 uur
De Kuip, Rotterdam

Feyenoord heeft nu zeven wedstrijden op rij gewonnen in de Eredivisie. Dat het daarmee ‘slechts’ derde staat komt door de twee gelijke spelen die de Rotterdammers aan het begin van dit seizoen behaalde. Dat Feyenoord die zegereeks niet in de Champions League kon doortrekken, kwam door het verlies bij Atlético. Op basis van het aantal kansen hadden de drie punten eigenlijk naar de mannen van Arne Slot moeten gaan. Feyenoord schoot zeven keer op doel, de Mardrilenen drie keer en die werden allemaal gepromoveerd tot doelpunt. Een pluspunt was dat Feyenoord liet zien het een grote club heel lastig te kunnen maken. Lazio slaan we net wat lager aan dan Atlético, dus dan zou je kunnen stellen dat de Rotterdammers woensdagavond de favoriet zijn. Je kunt er je inleg bijna meer verdubbelen.

WEDTIP
Feyenoord wint > 1,93

In de Eredivisie scoort Santiago Gimenez er lustig op los. De Mexicaan trof al dertien keer doel. In de Champions League staat de teller nog op nul. Reden? Gimenez mocht de eerste twee wedstrijden niet meedoen vanwege een schorsing. Uitgerekend nu de spits wel speelgerechtigd is, dreigde die de ontmoeting met Lazio te moeten missen door een enkelblessure die hij opliep in de competitiewedstrijd tegen Vitesse. Gimenez is toch tijdig hersteld, waardoor hij zijn Champions League-debuut kan maken. Luistert de Eredivisietopscorer zijn entree direct op met een goal?

WEDTIP 
Gimenez scoort > 2,10

Waar kun je Feyenoord - Lazio zien op tv?

De Champions League-wedstrijd tussen Feyenoord is woensdagavond vanaf 18.45 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?