Voorspelling Feyenoord – Heerenveen: haalt landskampioen weer uit?

Voorspelling Feyenoord – Heerenveen: haalt landskampioen weer uit?

Na een moeizaam begin met twee gelijke spelen is Feyenoord inmiddels ‘los’. De regerend landskampioen haalde tegen Almere City (6-1) en FC Utrecht (1-5) flink uit. Dat zijn wel twee laagvliegers. Tegen middenmoter sc Heerenveen mag de formatie van Arne Slot een beter opponent verwachten. Of scoort Feyenoord er tegen de Friezen ook op los?

Feyenoord - sc Heerenveen
Eredivisie
16 september, 16.30 uur
De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Voor Feyenoord is het duel met Heerenveen het startsein van een belangrijke week. Dinsdag spelen de Rotterdammers in De Kuip namelijk de eerste van de Champions League tegen Celtic, een herhaling van de Europa Cup I-finale van 1970. Op zondag reist Feyenoord af naar Amsterdam voor de klassieker tegen Ajax. Het zou voor de huidige nummer vier van de ranglijst dus wel fijn zijn als er tegen Heerenveen niet al te veel energie verspilt hoeft te worden. Kijken we naar de vorm van beide clubs, dan had de landskampioen de ploeg van Kees van Wonderen op geen beter moment kunnen treffen. De Friezen begonnen dit seizoen nog met twee overwinningen, maar verloren daarna van Sparta en Go Ahead Eagles. Neem daarbij dat Heerenveen slechts twee keer eerder van Feyenoord won in de historie van de Eredivisie (laatste keer 2016) en we mogen de thuisclub als de favoriet voor dit treffen aanwijzen.

WEDTIP 
Price Boost: Feyenoord wint beide helften > 2,50 

Met dertien doelpunten voor heeft Feyenoord het meeste productieve team van de Eredivisie. Geen wonder dat de topscorer ook in Rotterdamse dienst speelt. Santiago Gimenez heeft in vier wedstrijden al vijf keer het net gevonden. De Mexicaan kan tegen Heerenveen volle bak spelen. Hij is namelijk geschorst voor het duel met Celtic. Ook de tweede groepswedstrijd tegen Atlético Madrid moet Gimenez daardoor aan zich voorbij laten gaan. Voorlopig kan de volledige focus van de spits dus op de Eredivisie. We hebben voor jou nog een lekkere Price Boost als Gimenez twee keer of vaker scoort.

WEDTIP 
Price Boost: Gimenez scoort twee keer of meer > 5,00

Waar kun je Feyenoord - Heerenveen zien op tv?

De Eredivisiewedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen is zaterdagmiddag vanaf 16.30 uur te zien op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?