Voorspelling Hammarby - FC Twente: houdt Twente het hoofd koel op heet avondje?

De Tele2 Arena in Stockholm, thuisbasis van Hamamrby IF

Met een magere 1-0 overwinning vergat FC Twente zich vorige week een écht goede uitgangspositie te verschaffen voor de return tegen Hammarby. In Stockholm wacht de Tukkers ongetwijfeld nog een heet avondje.

Hammarby IF - FC Twente
Tweede voorronde Conference League
3 augustus, 20.00 uur
Tele2 Arena, Stockholm (Zwe)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

In de eigen Grolsch Veste had FC Twente weinig te duchten van Hammarby. De thuisploeg zag de Zweedse defensie regelmatig schutteren en kreeg in de eerste en de tweede helft voldoende kansen, maar scoorde dus maar één keer. Door de treffer van Sem Steijn tien minuten na rust won Twente, maar afstand nam het nog niet van Hammarby. En dus komt het aan op de return in Zweden, waar Twente niet gesteund zal worden door de eigen aanhang. Na de rellen na afloop van de heenwedstrijd besloot de club geen uitsupporters mee te nemen. Geen zetje in de rug dus voor de spelers van Joseph Oosting, waar de thuisploeg kan rekenen op de fanatieke aanhang. Of het genoeg is om het Twente écht lastig te kunnen maken is de vraag. Daarvoor was het niveau verschil in de thuiswedstrijd erg groot. Profiteert Twente nu wel van de fouten bij Hammarby en scoort het snel, dan zien we het niet fout gaan voor de Tukkers. Een doelpunt voor en een doelpunt na rust kan jou bijna drie keer je inleg opleveren.